evo još jedne moje priče
+9
johan
Lav
Hrki
Floyd ZG
miniV8
Filip
Camshaft
puyolov tata
prka126
13 posters
Stranica 1 / 7.
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
evo još jedne moje priče
Uglavnom, sjedim ja danas za kompom i trkeljam nekaj bezveze (ljut ko pas jer sam jučer trebo dogovorit jednu peglu al nisam uspio) kad mi zazvoni mobitel. zove frend i kaže da ima jedna napuštena pegla kod njega u kvartu da hitno dođem pogledat jer ima od čistoće naljepnicu da će ga odvest. skočio sam u tenisice i doslovono otrčao da trešnjevke i odma našo peglu. pegla bez tablica , bisica, nema teorije da nađem vlasnika ( jer u krugu je 50 zgrada ). Niš ošo ja do kontejnera i iščupo malo kartona i ostavio poruku na autu. dok sam pisao poruku svakog ko je prošao pitao sam dal zna vlasnika ovog auta. naravno nitko nema pojma. Krenem ja polako kući i mislim si, što ako je vlasnik penzioner i nikada ne izlazi van iz stana i ne uspije vidit poruku i onda dođu ovi govnari za odvoz glomaznog otpada i otpeljaju ga prije mene. vratim se ja nazad do auta i mislim si čekat ću dok ne naleti netko tko zna vlasnika. I nebiste vjerovali 20 sekundi kasnije dolazi čovjek kojeg pitam da li zna vlasnika. Kaže on da nezna ko je vlasnik ali da zna da živi u zgradi na ulazu broj 6. MA MOŽEEEEE! to mi je trebalo. fino sam ja još jednu poruku ostavio , ali kraj portafona da onaj ko zna vlasnika ili sam vasnik mi se javi u vezi pegle. kako sam to ostavio kraj portafona, došla jedna fina gospođa i rekla mi da ona zna ko je vlasnik. JEEEEEEEE. otrčo sam do 4 kata i pozvonio. čovijek valjda prvih 15 sekundi nije vjerovao što es događa, a zatim me pozvao da uđem. Tada smo krenuli u pregovore. Čovjek je tražio 1000 kn. što je STVARNO odlična cijena jer auto je u perfektnom stanju. niti imam posao niti imam 1000 kn. Pitao sam ga da se dogovorimo, ali on je rekao da niš od dogovora, 1000 kn ili niš. ja sam se premišljao, a on je odlučio otići po ugovor , pa neka mu platim kada budem imao, a na ugovor ćemo napisati cijenu. dok se on vratio ja sam mu rekao da nažalost nemogu prihvatiti 1000 kn i da sam Bog zna kada ću ih imati. pitao me koliko nudim. reko sam 300 kn. naravno da je čovjeku bilo malo. i ja znam da je malo, ali jednostavno drukčije nisam mogao. On je odlučio da je ipak realno 1000+300/2=650 i da je 650 kn cijena točno na sredini između nas dvoje. Bio sam prisiljen tako lijepu cijenu odbit jer stvarno nemam te pare. čovijek se tada odlučio za 500 kn, ali ja sam se sjetio da moram auto prepisat na sebe, platit dovoz do mene. i na kraju odustao. drago mi je da ima ljudi koji imaju srce i žao im je da auto ne ode na otpad, pa mi je pružio ruku i rekao 300 kn. Ruke su mi se tresle od uzbuuđenja. Odma sam zvao minija da mi posudi pare i da zove frenda koji ima vučnu službu. Nažalost mini je bio u Osijeku pa nije mogao doć. Ja sam otčo da kkvarta , nabavio pare, nabavio vučnu službu ( koji kralj za 150 kn ) i otpeljao ljepoticu koja još zasad nema ima , ali imat će do sebe. zasad imam malo slika ali sutra kada bude dan sve ću lijepo poslikat.
Ovo su poruke:

Ovako pegla izgleda:

pegla je polski fiat 126 bis
90 je godište, ima odlične gume, i čovjek je prije par tisuća napravio generalku. nova je glava i nova je elktronska pumpa za gorivo. više slika sutra kada ju malo dotjeram
E ljudi nemožete vjerovat kako sam sretan
Ovo su poruke:

Ovako pegla izgleda:

pegla je polski fiat 126 bis
90 je godište, ima odlične gume, i čovjek je prije par tisuća napravio generalku. nova je glava i nova je elktronska pumpa za gorivo. više slika sutra kada ju malo dotjeram
E ljudi nemožete vjerovat kako sam sretan
Re: evo još jedne moje priče
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO!! 

puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3781
Registration date : 04.04.2009
E koji si ti lik!
Čestitam!

Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
E da smo barem bliže,nebi nam bilo dosadno! Svaka čast prijatelju,spasio si je!
sve sam čuo u toku realizacije! sada i vidim, prka ti si totlani manijak1!!!!! u pozitivnom smislu naravno!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Legendo!!!
Fakat ne vjerujem da si tak lud za njima, fakat radiš kolekciju. Do jaja!
Fakat ne vjerujem da si tak lud za njima, fakat radiš kolekciju. Do jaja!
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
jesi manijak ali svaka cast.
vidim i pegla je garazirana
vidim i pegla je garazirana
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Prka želim ti da što prije nađeš neki dobar posao,jer definitivno bi mogao postati kolekcionar! Samo naprijed,tako i treba!
Pa, svaka cast tebi na kupovini ali jos vise svaka cast liku sto je dao auto jer mu bilo zao odbit te! Takvi su rijetki, ima ljudi koji ce radije drobiti auto nego ga dat za neke male novce...
Velis, mehanika super? Odlicno, manje posla za tebe
A ovako letimicno vidim da ima nekaj posla oko limarije, ali imas vremena, nek ti to bude posao 
Velis, mehanika super? Odlicno, manje posla za tebe

Gost- Gost
ne kužim se puno oko limarije ali stvarno mi se čini dobra, jedino polakirat, puno vam hvala svima na podršci jer stvarno sam nabrijan oko svega ovoga , a pritišću me pi...rije sa svih strana, i da stvarno ima malo takvih ljudi.
Pa, sto se limarije tice ima hrdje na nekim dijelovima ali koliko vidim iz slika nije se jako prosirila tako da ce vjerojatno trebati pobrusiti ili eventualno odrezati neki manji dio i zavariti novi. Nista strasnog. I da, razlika u boji se vidi, vjerojatno je pegla bila udarena negdje...
Gost- Gost
Prka čestitam!!!! Tako treba radit, kopat, zvat, tražit i uvik se naleti na nešto zanimljivo..... eto spašena je još jedna pegla, super... daj nam još slika 

Gost- Gost
nebojte se bude, samo da vremena uhvatim ( najvjerojatnije vikend ) pa da ju malo dotjeram, probam upalit i napunim gume. Biti će updateova, bar se nadam!
Stari koja priča, pa kaj ima još takvih ljudi u ZG??? Meni je prije par godina zbrisal GS pred nosom jer ga je lik radije dal sprešati nego da ga da za pol cijene...
Svaka čast za peglu, samo ti nju fino pospremi, bit će para kad bude pa će i ona doć na red!
I da, svaka čast na trudu, treba imat muda zvonit nekom na vrata i pitat, ej rista, daj mi prodaj auto...
Svaka čast za peglu, samo ti nju fino pospremi, bit će para kad bude pa će i ona doć na red!
I da, svaka čast na trudu, treba imat muda zvonit nekom na vrata i pitat, ej rista, daj mi prodaj auto...
Gost- Gost
katkad je jedini način bit dosadan, ali tako se jedino auti mogu spasit od truljenja i prešanja, a što se cijene tiče, ja se nadam da ga ( ili ju, još nisam smislio ime ) nikad neću morat prodat!
a daj prka piši malo
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
polako, htio sam stavljat slike i sve al onda su me pozvali da idemo van, sad nevidim tipke na tastaturi a kamo da nekaj aploudam. budem sutra nadam se stavio slike i filmiće
bisica odlazi, ali ne zauvijek naravno!!!
Prijatelj vozi zastavu 128 i danas se kompletno raspala. Pošto mi je žao da mi bisica samo stoji, dao sam mu prijedlog nek registrira peglu i nek se vozi uz uvijet kada mu složimo stojadina, tj. kada mu istekne rega na pegli da mi ju vrati, tako da ako poslije 3 mjeseca vidite nekog u crvenoj bisici, to nisam ja , to je moj frend! a njegov stole ide na kompletnu generalku. naravno, kada dobijem posao i nabavim garažu!
Prijatelj vozi zastavu 128 i danas se kompletno raspala. Pošto mi je žao da mi bisica samo stoji, dao sam mu prijedlog nek registrira peglu i nek se vozi uz uvijet kada mu složimo stojadina, tj. kada mu istekne rega na pegli da mi ju vrati, tako da ako poslije 3 mjeseca vidite nekog u crvenoj bisici, to nisam ja , to je moj frend! a njegov stole ide na kompletnu generalku. naravno, kada dobijem posao i nabavim garažu!
Svaka čast Prka,pravi si prijatelj! To je odlično jer će se pegla voziti i neće propadati... Kad dobivamo nove slike
?

uhhh, malo sam se uljenio, ovih dana sam imao puno razgovora za posao i onaj jedan veliki meeting pa si baš nisam dao truda igrat sa slikama, a i filmovi su u .3gp formatu, a nešto me program zaj...va i kada prebacim u avi bude previše fps-a...
To, Prka, majstore, tak i treba, svi sretni, frend bu imal auto, pegla bu se vozila, ko grom! 

Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
prka126 je napisao/la:uhhh, malo sam se uljenio, ovih dana sam imao puno razgovora za posao i onaj jedan veliki meeting pa si baš nisam dao truda igrat sa slikama, a i filmovi su u .3gp formatu, a nešto me program zaj...va i kada prebacim u avi bude previše fps-a...
Ne ne,jesi informatičar ili nisi,nema isprike sad tu! hahahaha

Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

» Moje zvijeri
» nesto iz moje kolekcije
» Auto moje žene
» VW 1303S 1974g. od moje punice....
» Autobianchi Abarth ,, Auto moje mame,,
» nesto iz moje kolekcije
» Auto moje žene
» VW 1303S 1974g. od moje punice....
» Autobianchi Abarth ,, Auto moje mame,,
Stranica 1 / 7.