PEGLA MILJAC
+14
Floyd ZG
tempo gt
Camshaft
dr.Damba
puyol
miro
prka126
puyolov tata
miniV8
Filip
BISer
Hrki
johan
Miljenko
18 posters
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: PEGLA MILJAC
miljac slozi to i u prodaju
i onda fićo team
i onda fićo team
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Evo jucer se je malo radilo. Peglica je raskopana i sad treba se primit brusenja malo kitanja. Znam da nebu to odradeno profesionalno al bit ce bolje nego sad. Dosad nisam nikad farbal pa bum i to pokuso. Onda sljedi borba oko prodaje. Pa da se pridruzim ekipi sa ficekima.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Miljac sad buš se i farbati naučil. Samo tako...
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
ajmo miljac ne posustaj
Hrki- Administrator
Evo bio kod Gospodina borisa(MiniV8) sinoc iso vidjet ficu. Fico je cjeli i jako trul. Sav veseli vec smisljam kak i kud sa njim di nabavit dobru skoljuku itd. A moj stari veli da trulez doma nek nevozim. Sad sam jako zivcan. Moram pozurit sa radovima na peglici i pokusat ju prodat. Pa nemogu vjerovat da ja nemam srece u nicemu.
trulex ti ni netreba skini tamo sve sta ti je potrebno ostalo raspilite i cios
Guest- Gost
još malo pa postajemo raspilificuforum.net a mogao bih se zaletit danas do poglavarstva da promijenim ime kluba u Fićo u dijelove klub Zagreb
Prk neznas o cemu pricas.... ja cu ti g okloniti ali pod uvjetom da ga slozis za 6 mjeseci,
Nems sanse ni u 6 godina koliko je trul
Nems sanse ni u 6 godina koliko je trul
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Prka pa vec si mogo odavna alat kupit i aparate i slagat. Kad je neke lose je lose. Kaj nisi peglice spasio od ciosa? Ak mini hoces bumo ga kod tebe raskopali i ocisli garazu da TCR ima di doc.
zasad 2 spašene od ciosa miljac i ti si bio praktički uz dok sam ih navlačio. bobo fićo je miljcev i nemoj ga sad i meni poklanjat. ja znam da pretjerujem sa tim što vas tražim da ne režete fićeke, al to radim najviše iz razloga zato što još neznam niti jedinu osobu dosad koju sam upoznao da je složio fićeka, nego sam samo doživljavao da ljudi uzmu fiću, raskopaju ga jer im treba za dijelove i onda na kraju odustanu od projekta i počmu ih prodavati za velke pare. ne ciljam na nikog poznatog sa foruma sam da nebi bilo, a i bobo ja hoću kombija, on mi je cijele dane na pameti, za njega mi se pobrini!
I miljac da sam mogao kupit alat kupio bi ga ja već neboj se. Zapravo doći će i taj dan kada ću si ih kupiti ali zasada samo gledam i čekam. Al mi je žao svakog fićeka koji se sreže. a bilo ih je fakat dosta. a opet naglašavam niti jedan složen. zato sam nabacio onaj crni humor u gornjem postu
I miljac da sam mogao kupit alat kupio bi ga ja već neboj se. Zapravo doći će i taj dan kada ću si ih kupiti ali zasada samo gledam i čekam. Al mi je žao svakog fićeka koji se sreže. a bilo ih je fakat dosta. a opet naglašavam niti jedan složen. zato sam nabacio onaj crni humor u gornjem postu
Evo vrata i haube su pokalirane ko i branici i lajsne. Ostalo mi je jos dosta. Volio bi da bu sto prije al boja se nece susit. Od fice kojeg sam "dobio"nema nista. Tak da sve sanse da bi do 6mj imal ficu propadaju. Mala sansa je da se najde kupac za peglicu pa kupi ficu. No i tog bu trebalo uredivat a love se nema. Uskoro budu slike radova.
usli ste u debeli off
evo prebacio sam vam sve u birtiju pa sad pisite koliko hocete
evo prebacio sam vam sve u birtiju pa sad pisite koliko hocete
Hrki- Administrator
Evo peglica je u spric kitu. Nisam zadovoljan al kaj kad neznam kitat da bi to bilo sve ko novo . Slikal sam sve pa cim uhvatim nekog da to stavi gore. Sutra ak bu mi se dalo sljedi nastavak radova. Da nemislite da miljac nista neradi.
Peglica je polakirana. Ocjena -3 al bolje je nego kak je bilo. Sastavit ju i onda cekat kupce.
daj koju sliku tog majstorstva
Hrki- Administrator
Stavit cu slike radova cim bude skroz kopletirana. Posto imam mali kopresor i onu jeftinu spricu i nije auto lak boja jos je sve i dobro i ispalo. Ima curki na par mjesta al to me puno ni nedira. Samo molit boga da se kupac najde.
miljac kako je napravljeno toliko ces i dobiti za njega.
tako da sretno u prodaji
tako da sretno u prodaji
Hrki- Administrator
Evo peglica je gotova. Skopletirana je cjela. Relativno dobro izgleda. Bolje nego kaj sam i mislio. Slike radova budu bile cim uhvatim nekog da ih stavi. Sad ostaje molit boga da se proda.
Prka zamjena mi nepomaze. Imam nekog duga veceg i trebam lovu.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» pegla bis
» pegla 70 hp
» PEGLA THAT WANTS TO BE CABRIO
» ajmo reć abarth pegla
» pegla po hanuminoj mjeri
» pegla 70 hp
» PEGLA THAT WANTS TO BE CABRIO