Fičo susret Međimurje 20-21.07.2013.
+7
petra
Juraj83
gost 1
Hrki
Basko
dr.Damba
jasmin.ck
11 posters
Stranica 1 / 1.
Fičo susret Međimurje 20-21.07.2013.
Poštovano članstvo FIĆO kluba i FIĆO foruma,
izuzetna nam je čast i zadovoljstvo najaviti treći po redu susret FIČEKA u našoj maloj sredini.....
Kao i predhodnih godina susret započinjemo okupljanjem u Čakovcu od 09,00 sati do 10,00 sati na poznatoj Vam lokaciji kod CAFFE BAR-a ČAK odakle nakon osvježenja i zakuske krećemo na promotivnu vožnju po vinskoj cesti, gdje nas kao i uvijek očekuju zanimljive postaje.....
Završetak subotnje vožnje predviđen je u Svetom Martinu na Muri na najsjevernijoj točki Lijepe naše, gdje nas očekuje ugodni ambijent uz stari tok rijeke Mure, gdje je predviđeno kampiranje, kao i hrana i piće za sve sudionike i zabava uz zanimljivi program do ranih jutarnjih sati.....
Osigurali smo vrlo zanimljiv prostor sa roštiljem i velikom natkrivenom terasom (u slučaju lošijeg vremena), strujom i vodom,sanitarnim čvorom, te mnoštvo pratećih sadržaja kao što su nogometno igralište, boćalište, odbojkaško igralište te dječje igralište i ogromni travnati prostor za kampiranje...
U nedjelju nakon buđenja, kave i doručka spremamo iznenađenje, a više o tome 20.07., s time da bi nakon 15,00 sati završio službeni dio susreta...
Kao i svake godine osigurali smo pratnju motorista, jakih snaga MUP-a i naravno naših vatrogasaca....
Svakako nemojte zaboraviti šatore i opremu za kampiranje...
Kotizacije kao i prijašnjih godina NEMA...
Radujemo se ponovnom susretu,
S poštovanjem FIĆO TEAM MEĐIMURJE
izuzetna nam je čast i zadovoljstvo najaviti treći po redu susret FIČEKA u našoj maloj sredini.....
Kao i predhodnih godina susret započinjemo okupljanjem u Čakovcu od 09,00 sati do 10,00 sati na poznatoj Vam lokaciji kod CAFFE BAR-a ČAK odakle nakon osvježenja i zakuske krećemo na promotivnu vožnju po vinskoj cesti, gdje nas kao i uvijek očekuju zanimljive postaje.....
Završetak subotnje vožnje predviđen je u Svetom Martinu na Muri na najsjevernijoj točki Lijepe naše, gdje nas očekuje ugodni ambijent uz stari tok rijeke Mure, gdje je predviđeno kampiranje, kao i hrana i piće za sve sudionike i zabava uz zanimljivi program do ranih jutarnjih sati.....
Osigurali smo vrlo zanimljiv prostor sa roštiljem i velikom natkrivenom terasom (u slučaju lošijeg vremena), strujom i vodom,sanitarnim čvorom, te mnoštvo pratećih sadržaja kao što su nogometno igralište, boćalište, odbojkaško igralište te dječje igralište i ogromni travnati prostor za kampiranje...
U nedjelju nakon buđenja, kave i doručka spremamo iznenađenje, a više o tome 20.07., s time da bi nakon 15,00 sati završio službeni dio susreta...
Kao i svake godine osigurali smo pratnju motorista, jakih snaga MUP-a i naravno naših vatrogasaca....
Svakako nemojte zaboraviti šatore i opremu za kampiranje...
Kotizacije kao i prijašnjih godina NEMA...
Radujemo se ponovnom susretu,
S poštovanjem FIĆO TEAM MEĐIMURJE
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Re: Fičo susret Međimurje 20-21.07.2013.
2 Fiće iz Rijeke idu ako budu u ispravnom voznom stanju
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
ko ide ja san zainteresiran
Zadnja promjena: Hrki; 30/6/2013, 19:18; ukupno mijenjano 1 put.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
hrki sta ti ovo znaci ZAINTERE SRAN ?Hrki je napisao/la:ko ide ja san zainteresran
dolazin.ali ako ostanen po vinskin putevima..trazite me...negdje pod bacvon..
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
Ja prihajam ... a za pratnju budem vidio
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
davor-frankenwinnie 967 je napisao/la:dolazin.ali ako ostanen po vinskin putevima..trazite me...negdje pod bacvon..
znaci onda se vidimo kod mene ?
lako lako i dan prije dr.damba..da odmorimo od puta
Zadnja promjena: davor-frankenwinnie 967; 10/7/2013, 16:37; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : x)
gost 1- Aktivni Član
Završne pripreme u punom jeku... Više informacija uskoro.
jasmin.ck- Aktivni Član
ima kakav popis ko ce sve ici ili ko ce sve doci ?
petra- ČLANICA MISS
- Broj komentara : 174
Registration date : 05.12.2010
nadam se da budu kiflice opet pri dolasku .....
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
a Kakav je to susret U ORIHI,subota 20.7.2013??????..Lama prozivam te za Informacije..
gost 1- Aktivni Član
Pozdrav ekipo...
Organizacija susreta ide po planu, danas i sutra riješavamo glavne lokacije (stajališta) po vinskoj cesti međimurja... Tolko se nam dopalo da budemo napravili generalnu probu, pa bar da probamo sve vrste vina... Ako bude sreče bude možda i koje sličice. E sad bilo je ekipe koja još nije čula za susret, pa molim vas obavjestite se međusobno jer ja neznam ko prati forum, ko ne, a i nemam vremena zvati svakog posebno. Svi ste pozvani,baš SVI koji ste na bilo koji način povezani sa figuarima, forumom, klubom... Bilo je i pitanja dal treba mesa, cuge itd... NE treba vam ništa. Jelo i pilo osigurano u dovoljnim količinama, možda bu negdje treba platit koju kavu ( na mjestima gdje nismo dobili sponzorstvo) uglavnom na vama je samo da dođete... Eto toliko zasad, vidimo se iduče subote...
Organizacija susreta ide po planu, danas i sutra riješavamo glavne lokacije (stajališta) po vinskoj cesti međimurja... Tolko se nam dopalo da budemo napravili generalnu probu, pa bar da probamo sve vrste vina... Ako bude sreče bude možda i koje sličice. E sad bilo je ekipe koja još nije čula za susret, pa molim vas obavjestite se međusobno jer ja neznam ko prati forum, ko ne, a i nemam vremena zvati svakog posebno. Svi ste pozvani,baš SVI koji ste na bilo koji način povezani sa figuarima, forumom, klubom... Bilo je i pitanja dal treba mesa, cuge itd... NE treba vam ništa. Jelo i pilo osigurano u dovoljnim količinama, možda bu negdje treba platit koju kavu ( na mjestima gdje nismo dobili sponzorstvo) uglavnom na vama je samo da dođete... Eto toliko zasad, vidimo se iduče subote...
jasmin.ck- Aktivni Član
Eto i liste da barem otprilike znamo broj ljudi i naravno vozila.
1. Marko.ck- Lana.ck 750LE
2. Žuga- Kristina PV 750
3. Jasmin.ck- Snježana.ck 903M
4.Fodor + 3osobe 903
5.Nikola+ 1-2 osobe 750SE
6.Rosić 750S
7.Velimir + 1 osoba 750
8.Barlek 750
9.Juraj83 + bolja polovica 850
10. Darac i bolja polovica 903
11.
12.
13.
14.
Dalje ste vi na redu....
1. Marko.ck- Lana.ck 750LE
2. Žuga- Kristina PV 750
3. Jasmin.ck- Snježana.ck 903M
4.Fodor + 3osobe 903
5.Nikola+ 1-2 osobe 750SE
6.Rosić 750S
7.Velimir + 1 osoba 750
8.Barlek 750
9.Juraj83 + bolja polovica 850
10. Darac i bolja polovica 903
11.
12.
13.
14.
Dalje ste vi na redu....
jasmin.ck- Aktivni Član
Nazalost nemrem se prikljuciti ovom super susretu jer sam cijeli 7 mjesec cuvar 2-3 djece na jadranu a slobodno vrijeme usmjeravam izgubljene cehinje sebi doma i vristim sa lokalcima u birtiji o popucalim rebatinama a i izlovljavam bugve i okane za dorucke. Podalmatincijo sam se samo tako. Uzivajte u vinskim podrumima preljepog medimurja.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
miro je napisao/la:Nazalost nemrem se prikljuciti ovom super susretu jer sam cijeli 7 mjesec cuvar 2-3 djece na jadranu a slobodno vrijeme usmjeravam izgubljene cehinje sebi doma i vristim sa lokalcima u birtiji o popucalim rebatinama a i izlovljavam bugve i okane za dorucke. Podalmatincijo sam se samo tako. Uzivajte u vinskim podrumima preljepog medimurja.
e moj mirek, totalno si se zapustio, nema te na Krku, nema te u Čakovcu......
marko.ck750- Član
- Broj komentara : 31
Registration date : 16.07.2013
Bice jos druzenja jos smo mladi al da sam se prepustio jesam, priznajem.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Eto i treći susret fičoljubaca priveden kraju. Hvala svima koji su došli upotpuniti ovaj događaj, a posebno bi se zahvalil ekipi iz Slovenije, Zagreba, Samobora, Zaprešića, V. Gorice, Varaždina .... Velika zahvala i našim stalnim sponzorima Caffe Bar-u Čak iz Čakovca, Sitotisku Betis iz Čakovca, pekari Suncokret iz Čakovca, kao i Avala Autocentru iz Pribislavca, restoranu Kneja iz M. Mihaljevca, kušaoni vina Dvanajščak iz Jurovčaka, opčini Sv. Martin na Muri, udruzi Hvidra iz Sv. Martina, g.Dušanu Rosiću iz Mačkovca, firmi Promming iz Čakovca, pizzeriji Arka iz Sv. Martina, Dvd-u Sivica, Dvd-u Sv. Martin na Muri, DVD-u Ferketinec, PU Međimurskoj, motoristima u pratnji, internet portalu e-međimurje ........ Hvala na posjeti našem županu Matiji Posavcu, kao i ekipi iz televizije Srce tv-a. Ako smo koga izostavili nije namjerno i stvarno vam hvala. Hvala svim suorganizatorima, prijateljima i simpatizerima, al najviše zahvala i ovaj put našoj neumornoj logistici,kuharskoj ekipi, mamama i tatama, curama, sestrama i šogorima, svima koji su nam pomogli ova dva dana. Veliko Vam HVALA jer bez Vas ovo bi bila nemoguča misija. Ove godine moramo posebno pohvalit dva nova člana, g.Nikolu Vrbanca i g.Danijela Meglu iz Čakovca, koji su se iznimno potrudili za ovaj susret...
Slike uskoro....
I da.... Pripreme za 4. Fičo susret Međimurja več počinju.
Lijep pozdrav svima. Fićo Team Međimurje
Slike uskoro....
I da.... Pripreme za 4. Fičo susret Međimurja več počinju.
Lijep pozdrav svima. Fićo Team Međimurje
jasmin.ck- Aktivni Član
Puyolovi u zadnje vreme "kasne" pa i ovaj "izvještaj" malo kasni,ali je od srca!!
Pokret kolone koju predvodi a ko drugi nego Jasmin i bolja polovica!
Na Krku je fulal fičeke al tu je zel dobre leće tak pogodil susret!
Vozila poredana za smotru i rođendansku tortu i ostale delicije koje su nas dočekale!!
Za podmladak se nemoramo brinuti jer od malih nogu mali ljudi obožavaju njegovo veličanstvo FIČO!!
Napokon su sve stvari stale u i na Jurilicu i vlasnik je zadovoljan!!
I Jura je održal obečanje i došel s BOLJOM polovicom koja zna delat reda!!
Jake snage reda drže predavanje kak se treba ponašat navečer a bogme duboko u noč!
Nakon neuspjele "vatrogasne" i kupoprodajne avanture lice je hhmmm....
Nema veze drugu godinu jedan je fiček sigurno 100% itd više u koloni!!
Miroooo fališ nam......a bogme i Božo upss Boris bi trebal zvleč noge i puntekaaaa
Mireeeek di si zginullll? Ovak lepa mesečina a tebe ni u talonu,jako žalosno šmrc šmrc...
Mirna noč još mirnije jutro al ima problema--čekaj di su mi gače???
Čekaj di mi je USB??Kaj je to Jurin šator poharalo???ITD ITD ITD .....
Hrabrost ludost al nema veze stara vrba je zdržala kaj se ni nadala da najjači ostaju!!!
Svima HVALA na vrhunski provedenom vikendu!!!
Nebum imena jer bu starkelja nekog zmaknul al to nebi htel nego SVIMA još jemput HVALA!!
Ko ni bil nek mu bu žal!!
Isto vredi od mame Puyol!!
Pokret kolone koju predvodi a ko drugi nego Jasmin i bolja polovica!
Na Krku je fulal fičeke al tu je zel dobre leće tak pogodil susret!
Vozila poredana za smotru i rođendansku tortu i ostale delicije koje su nas dočekale!!
Za podmladak se nemoramo brinuti jer od malih nogu mali ljudi obožavaju njegovo veličanstvo FIČO!!
Napokon su sve stvari stale u i na Jurilicu i vlasnik je zadovoljan!!
I Jura je održal obečanje i došel s BOLJOM polovicom koja zna delat reda!!
Jake snage reda drže predavanje kak se treba ponašat navečer a bogme duboko u noč!
Nakon neuspjele "vatrogasne" i kupoprodajne avanture lice je hhmmm....
Nema veze drugu godinu jedan je fiček sigurno 100% itd više u koloni!!
Miroooo fališ nam......a bogme i Božo upss Boris bi trebal zvleč noge i puntekaaaa
Mireeeek di si zginullll? Ovak lepa mesečina a tebe ni u talonu,jako žalosno šmrc šmrc...
Mirna noč još mirnije jutro al ima problema--čekaj di su mi gače???
Čekaj di mi je USB??Kaj je to Jurin šator poharalo???ITD ITD ITD .....
Hrabrost ludost al nema veze stara vrba je zdržala kaj se ni nadala da najjači ostaju!!!
Svima HVALA na vrhunski provedenom vikendu!!!
Nebum imena jer bu starkelja nekog zmaknul al to nebi htel nego SVIMA još jemput HVALA!!
Ko ni bil nek mu bu žal!!
Isto vredi od mame Puyol!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
...ovo je skup ...naspram srednješkolske na otoku
gost 1- Aktivni Član
11. Dominik i Ana - bez vozila, samo s entizujazmom, piknik dekicom i puno ljubavi prema fićekima
(ka kome nas denete vu gepek, tam bumo bili na miru...)
Planiramo nazaj vu neko doba subotnje večeri... ak tko ide nazaj...!
(ka kome nas denete vu gepek, tam bumo bili na miru...)
Planiramo nazaj vu neko doba subotnje večeri... ak tko ide nazaj...!
Domingo- Član
- Broj komentara : 37
Registration date : 13.04.2011
Similar topics
» OTK Međimurje 14 međunarodni susret - 03.08.2013.
» Fičo susret Međimurje 19.-20.07.2014.
» Fičo susret Međimurje 16.4.2011
» FIČO SUSRET MEĐIMURJE 14.04.2012
» Završetak sezone 2014 Fičo Kluba Međimurje
» Fičo susret Međimurje 19.-20.07.2014.
» Fičo susret Međimurje 16.4.2011
» FIČO SUSRET MEĐIMURJE 14.04.2012
» Završetak sezone 2014 Fičo Kluba Međimurje
Stranica 1 / 1.