pocetnik sam al se ne sramim
3 posters
Stranica 1 / 1.
pocetnik sam al se ne sramim
imam mozda za neke jednostavno pitanje ali za mene ....NE
koji je ovo motor na slici
http://img300.imageshack.us/my.php?image=tcrmotorva1.jpg&a=j&rt=1
koji je ovo motor na slici
http://img300.imageshack.us/my.php?image=tcrmotorva1.jpg&a=j&rt=1
kresic888- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 10
Registration date : 02.03.2009
Re: pocetnik sam al se ne sramim
Poštovani kolega ja vidim da je to jedan krasan motor Abarth ,E sad dali te zanimaju podatci tog motora ,samo mi očitaj na bloku "kod" motora mora biti i točno ću ti sve izbaciti snaga Kw itd .obično bude otisnut u slovima i brojkama na bloku motora javi pa ću ti dati kompletno izlistanje.pozzz
Gost- Gost
pa na drugom forumu sam prico s njima o motoru i preporucili su mi da uzmem A112 75KS
ne znam zasto ali mene vise vuce 850TC abarth
hornete molim te pomozi mi malo sa svime pa i sa cijenama jer neke stvari mi nisu jasne
ne znam zasto ali mene vise vuce 850TC abarth
hornete molim te pomozi mi malo sa svime pa i sa cijenama jer neke stvari mi nisu jasne
kresic888- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 10
Registration date : 02.03.2009
dobro su ti rekli najlakse i najeftinije je naci motor od a112 70 konja
a sve ostalo je preskupo i tesko je doci do toga
a sve ostalo je preskupo i tesko je doci do toga
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
da ne otvaram novu temu al koliko bi okvirno doslo neko sportsko doradivanje fice al da u njemu ostane ficin orginal motor jer kad bi doradiva tija bi da mu poklopac motora ostane zatvoren
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
Kolege da malo razbistrimo stvar , ja koliko sam primjetio svi adutiraju na motor A-112 ,jako ljepo bi bilo ubaciti Abarth motor u svoga Fiću te i sama vrjednost auta bi porasla. Ali pošto sigurno znam da to košta poprilično puno zato predlažem raditi od Fićinih motora kombinacije 750,850, itd dobije se dobar efekat a znatno jeftinije se prođe i lakše je doći do djelova ja imam više verzija "tih nabrijanih motora " jednu sam čak izbacio i na forumu N.Klase ali ima još dosta kombinacija.Tako da je moje stajalište da ću ostati pri fićinim motorima .
Gost- Gost
Evo ja baš radim original fićin motor 850 koji ću malo frizirat.... Stvar je ovakva motor je generalno sređen, ubačena bregasta od fiće speciala, poilrani kanali od usisa, karburator dupli weber 23 23 i auspuh 4 u 1 od fiata 850 speciala....
Gost- Gost
------------------------------------------------------------------------------------------------NightRider je napisao/la:Evo ja baš radim original fićin motor 850 koji ću malo frizirat.... Stvar je ovakva motor je generalno sređen, ubačena bregasta od fiće speciala, poilrani kanali od usisa, karburator dupli weber 23 23 i auspuh 4 u 1 od fiata 850 speciala....
Kolega imaš i verziju sa 850 STD ,bregasta Yugo, karb 40/40 ili dupli Fiat 131-132 ispuh 4-1 dobra kombinacija da se zavrti na 9000rpm. Možemo to malo obraditi (imam ja kombinaciju ali ne duža za 1000 km.)
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.