Zvijer za 800 kuna
+4
prka126
johan
puyol
miro
8 posters
Stranica 1 / 1.
Zvijer za 800 kuna
Evo lagane prezentacije moje zvijeri koju smo ja i Mirek dovukli iz daleke Špišič Bukovice!
Moram priznati da je nekako bolje izgledao na slici nego uživo ali nema veze jer nisam mogao niti bolje očekivati za 800 kuna!
nisam baš oduševljen sa limarijom niti mašinom pošto nije 850 kako je pisalo nego 750 motor ali sam bar dobio krasan pakettreger na koji moru nabaciti šator za neki daljnji susret a bogami stane i bačvica vina sa paketom mineralne!
Radovi počnu čim malo skupim love i dijelova a ponajviše vremena.
Volje imam a to je najbitnije!
Pozdrav.
Moram priznati da je nekako bolje izgledao na slici nego uživo ali nema veze jer nisam mogao niti bolje očekivati za 800 kuna!
nisam baš oduševljen sa limarijom niti mašinom pošto nije 850 kako je pisalo nego 750 motor ali sam bar dobio krasan pakettreger na koji moru nabaciti šator za neki daljnji susret a bogami stane i bačvica vina sa paketom mineralne!
Radovi počnu čim malo skupim love i dijelova a ponajviše vremena.
Volje imam a to je najbitnije!
Pozdrav.
Gost- Gost
Re: Zvijer za 800 kuna
Molim ne ljutiti se na duple slike jer sam malo sfušal jer imam malih problema sa laptopom pošto je još od doba Faraona
Gost- Gost
Bravo Ivća kaj si uspio slike postaviti, moglo je i bolje ali za trud
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ajde malo poslikaj prvi vezni di je guma rezervna, pragove malo bliže, otvori vrata pa odma digni tepih i stup poslikaj, tu budu najviše truli pa da vidimo kakvo je stanje.
Inaće za 800kn je super, moj sam platio isto tako, a ruku si kroz prag mogao provuć, veznog ko da i nije bilo tako da si još i jako dobro prošal.
Inaće za 800kn je super, moj sam platio isto tako, a ruku si kroz prag mogao provuć, veznog ko da i nije bilo tako da si još i jako dobro prošal.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
slike popravljene,sad popravljaj ficu hahahahaha,samo polako....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
ma to je prava zvijerka
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Samo napred!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Super autić još za koju paru si ga kupio još je bolji! Ovo si ti skinuo lampe pošto ga oćeš slagat ili ti fale!?
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Ideš! Sretno s fićekom, ima bit bolji nego Mirekov!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Nema šanse, ak treba biti će diverzije, haha
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Hvala na popravci slika jer sam več dvadeset puta probao staviti i uvijek me nekaj zafrkne!
Nisam ga stigao poslikati u orginalu jer smo prijevoz izveli nabrzaka ali imam sve što se tiče dijelova jedino je limarija malo lošija a i to čemo riješiti!
Nisam ga stigao poslikati u orginalu jer smo prijevoz izveli nabrzaka ali imam sve što se tiče dijelova jedino je limarija malo lošija a i to čemo riješiti!
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.