Fićek iz 78 Istra
+5
Camshaft
miniV8
Lav
Hrki
Janko
9 posters
Stranica 1 / 1.
Fićek iz 78 Istra
Bok svima,
evo stavljam na net eventualno novu prinovu pa Vas molim za komentare... cijena 250 eura.... 33.000km, inače je kompletan samo što je rastavljen i pod ima nekoliko rupa....
Hvala svima, Janko

evo stavljam na net eventualno novu prinovu pa Vas molim za komentare... cijena 250 eura.... 33.000km, inače je kompletan samo što je rastavljen i pod ima nekoliko rupa....
Hvala svima, Janko

Janko- Član
- Broj komentara : 26
Registration date : 04.10.2010
Re: Fićek iz 78 Istra
ako imas volje za raditi zasto ne samo naprijed
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
a kad ga radis i onako sve minjas pa kupuj 1800kn to su malo skuplje naocale skuplji mobitel dakle kupuj
dobro ljudi sta od 300 i nesto clanova nema niko nesto napisati covjeku dati mu neki savjet,mislim stvarno
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hrki je napisao/la:ako imas volje za raditi zasto ne samo naprijed
pa ti si mu napisao,
evo potpis....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Pa sve je rečeno, drukčijih mišljenja očito nema, a nismo smatrali potrebnim da nas još deset napiše KUPI!!

Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
hehe, komentirat ćemo kad dođe sa papirima od vozila i da glase na njegovo ime!!
a gle godište je super 78, ima 33tkm kaj bi čak i moglo bit da je prvi vlasnik, od ovih slika malo moreš iskomentirat stanje auta tako da to je glupo opće govorit gle trul je ili gle jeben je.
uglavnom cijena je čist pristojna, pošto se nađe u oglasima i mlađi i puno trulji kojima je cifra nerijetko preko 500-600€
a gle godište je super 78, ima 33tkm kaj bi čak i moglo bit da je prvi vlasnik, od ovih slika malo moreš iskomentirat stanje auta tako da to je glupo opće govorit gle trul je ili gle jeben je.
uglavnom cijena je čist pristojna, pošto se nađe u oglasima i mlađi i puno trulji kojima je cifra nerijetko preko 500-600€
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Sve se može napraviti,i odmah cu reci da moj fico nije bio u puno boljem stanju,pa je limarija gotova. (Nisam jos ni predstavio taj dio)
Sve zavisi koliko si spreman raditi i imaš li mogućnosti za to. Ja sam prije za opciju da si radiš sam koliko možeš,ja sebi radim tako,sve osim bojanja.
A sa slika mi se cini da i nije bas fico u nekom stanju koje prilici kilometrazi od 33 tkm,neznam. To je moje mišljenje,a lako je moguće da je to 133 tkm,ali kažem,to ej ono što se meni čini.
Sve zavisi koliko si spreman raditi i imaš li mogućnosti za to. Ja sam prije za opciju da si radiš sam koliko možeš,ja sebi radim tako,sve osim bojanja.
A sa slika mi se cini da i nije bas fico u nekom stanju koje prilici kilometrazi od 33 tkm,neznam. To je moje mišljenje,a lako je moguće da je to 133 tkm,ali kažem,to ej ono što se meni čini.
A evo i knjižice vozila za sve skepitičare....

Janko- Član
Da, krecem sa rastavljanjem motora i mjenjaca, dole sa sasije, obiju ficeka, bijeli ide na pjeskarenje i sve ostalo a zutoga cu prodat jer mi ne treba...
Janko- Član
ma daj samo okreči ovo malo,motor je special ili 850 nisam puno zagledao,sipaj benge i vozi se.pašće sneg kajaćeš se.
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009

» Okupljanje - Primorsko goranska županija, istra i svi kojima se da doći =)
» evo i moj fićek
» unikatni fićek
» Dimenzije motora (ficek)
» Fićek by Crna Panterra
» evo i moj fićek
» unikatni fićek
» Dimenzije motora (ficek)
» Fićek by Crna Panterra
Stranica 1 / 1.