Novi Fico u Splitu - prve fotke
+17
johan
ljubas
jeremija
Lav
Ćofi
750
prka126
Floyd ZG
puyol
Hrki
Miljenko
KERR
puyolov tata
dr.Damba
miniV8
Filip
mradovcic
21 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Novi Fico u Splitu - prve fotke
cuti ovco,sidi doli 1 iz zalaganja......
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
ejj,
hvala svima na ponudama Zvala sam Nightridera, naci cemo se danas ili sutra na kavi, on mi je ipak tu najblize. Javljat ću vam kako stvari teku. Nisam pri nekoj lovi pa ce to biti dug i poalgan posao, ali strpljiva sam. I da, naucit cu sarafit! Sarafila sam bubu noktima, ficu smo na putu do ZGB kad je stao popravili s otvaracem za vino i zicom iz autokazetofona, prema tome, nema sto nije izvedivo. )
Lave, vidit ces ga, polako, jos je na probnim tablicama, samo da ga malo dovedem u red pa cu imati prezentaciju
hvala svima na ponudama Zvala sam Nightridera, naci cemo se danas ili sutra na kavi, on mi je ipak tu najblize. Javljat ću vam kako stvari teku. Nisam pri nekoj lovi pa ce to biti dug i poalgan posao, ali strpljiva sam. I da, naucit cu sarafit! Sarafila sam bubu noktima, ficu smo na putu do ZGB kad je stao popravili s otvaracem za vino i zicom iz autokazetofona, prema tome, nema sto nije izvedivo. )
Lave, vidit ces ga, polako, jos je na probnim tablicama, samo da ga malo dovedem u red pa cu imati prezentaciju
mradovcic- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 10
Registration date : 14.11.2010
S puno volje naprijed!
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
ekipa vidia ga,a sta da vam kazem nesto novo i totalno drugacije od el podizaca stakala,mlaznica brisaca na struju cila unutrasnjost je oblozena,satovi od lade 1600 kada sicevi grijac straznjeg stakla ...... i hebena hebena mat boja
p.s. naravno upoznao vlasnicu i vlasnika (bilo mi je zadovoljstvo) imam dobar filing da ce i bit nesto od njega da nije trenutacni hir
p.s. naravno upoznao vlasnicu i vlasnika (bilo mi je zadovoljstvo) imam dobar filing da ce i bit nesto od njega da nije trenutacni hir
Ok, prvi pregled napravljen i motor je prilicno ok, treba napravit servis, nije neki trosak. Ovjes je dobar, mijenjan je nedavno. Problem je samo podvozje koje je dosta trulo. Auto je ipak stajao u Zagrebu u žici na kiši i snijegu, i vec je krpano. Sad mi treba informacija zna li tko koga u Splitu i okolici (Johane - mozda ti znas koga u SBK???) koji bi se malo pozabavio s tim. Znam da je to pipav posao i da traje neko vrijeme, ali dok se ne odlucim na neku vecu investiciju trebao bi mi netko tko ce mi to malo pogledat i ucvrstit ako se moze u kratkom roku jer ja bi ga htjela voziti što prije, u Splitu je jucer počela zima!!!
Hvala
Hvala
ja sam ti zauzet do prvoga miseca,imam tri honde posloziti i uvatija sam se mog fice,jedino ako nije hica pa da odradjivam malo po malo,inace se svi jeze kad ficu vidu i nece nitko to radi,bija je jedan momak ali je nazalost R.I.P ovoga lita....
mogla si poslikati pa da se vidi koliki je problem.....
mogla si poslikati pa da se vidi koliki je problem.....
johan- Moderator
ajde da vidimo slike i da procjenimo kolko ima posla pa se i tu na forumu nadu neki potrebni djelovi svega tu ima samo treba znati sta se trazi pa da ti malo pomognemo
sretno sa radovima fićo je ekstra
maky- Aktivni Član
- Broj komentara : 420
Registration date : 03.06.2010
boja mi se najviše sviđa
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
vidio sam ovog fićka prije par godina u zagrebu i izgledo stvarno dobro! Lijep pozdrav, ugodno druženje s mališanom!
Gost- Gost
Johane, daj posalji broj mobitela, trebam tvoju pomoc. Tnx, martina
matina evo ti link ovdije su ti svi brojevi telefona od svih clanova tako i od johana
http://www.ficoforum.net/f64-telefonski-imenik-foruma
http://www.ficoforum.net/f64-telefonski-imenik-foruma
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hvala! Dobila, zvala, rijesila!
lijepo mu stoji mat crna samo štoplampe od peglice nikako...sve u svemu super je pogotovo unutrašnjost!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Bombinjo mali crni ,Fora zadnji farovi od pegle nice one
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
hvala svima, ne mogu odgovarati na pm, pa evo ovako pitanjce: mehanika rijesena, treba mi preporuka za dobrog elektricara, moze i van splita, samo ne predaleko. Naime, manijak koji ga je prvi uredjivao (svaka mu cast!) stavio je sklopke za elektricno podizanje stakala, grijanje zadnjeg stakla, strcaljke za vodu i jos neke stvari koje nisam jos otkrila kako nista od toga nije spojeno treba mi elektricar koji ce se pozabaviti sa svim tim, navodno moj mali "hrušt" ima i 2 akumulatora, vjerovatno na mjestu zadnjeg sica, trebalo bi i muziku spojiti... unaprijed hvala svim forumasima!
Onaj na kmanu prije pumpe preko puta auto kuce vrdoljak on je pravi oldschool mestar samo ako bude voljan to uzet radit....
elektricar za ficu ili auto,haha......
sad cu ti reci scenarij trazenja elektricara(osim puyols famili)..prvo kad nabrojis sta sve triba radit 40 % ce se okreniti instant i rreci da si luda,20% ce se pocesati i ici provjeriti sa laptopom koje su greske na ecu od fice(fiat 500 novi mislim),10%ce uzesti posal koji ce stati misec dva dana dok se nakane ista raditi i grintati"a moram ovoga ficu rijesiti,sta sam ga uzima,jesam poludija"...(kriza je nema se pa mora) a kad te zovne po auto bit ce jos gore isfusareno a mozda se i zapalis na putu do kuce(citaj aparat za gasenje pozara-ponjeti), a ova sacica zadnja sta je ostala ce ti napapriti cijenu i ispricati roman(reci ce 100% da je i un ima abarta),a 0,09%ce ti napraviti iz ljubavi i naknadu za materijal ulozen u popravak....
oke?hahahahahaha....
nista ali ako ne nadjes nikoga normalnoga javi se pa cemo ja i puys. Jr.(on virtuale) sloziti kako spada,nije problem tu smo da se pomazemo.........
sad cu ti reci scenarij trazenja elektricara(osim puyols famili)..prvo kad nabrojis sta sve triba radit 40 % ce se okreniti instant i rreci da si luda,20% ce se pocesati i ici provjeriti sa laptopom koje su greske na ecu od fice(fiat 500 novi mislim),10%ce uzesti posal koji ce stati misec dva dana dok se nakane ista raditi i grintati"a moram ovoga ficu rijesiti,sta sam ga uzima,jesam poludija"...(kriza je nema se pa mora) a kad te zovne po auto bit ce jos gore isfusareno a mozda se i zapalis na putu do kuce(citaj aparat za gasenje pozara-ponjeti), a ova sacica zadnja sta je ostala ce ti napapriti cijenu i ispricati roman(reci ce 100% da je i un ima abarta),a 0,09%ce ti napraviti iz ljubavi i naknadu za materijal ulozen u popravak....
oke?hahahahahaha....
nista ali ako ne nadjes nikoga normalnoga javi se pa cemo ja i puys. Jr.(on virtuale) sloziti kako spada,nije problem tu smo da se pomazemo.........
johan- Moderator
Najbolje na vlak ubaci fiću, pa u zagreb, budemo mi to riješili kako johan kaže, hahahahahaha
no ipak mislim da ti je najidealnije do johana nekako dopičit jer u njega moreš bit sigurna kaj se tiče fićekof, da bude htel to radit kak se spada, a ne preko one stvari...
no ipak mislim da ti je najidealnije do johana nekako dopičit jer u njega moreš bit sigurna kaj se tiče fićekof, da bude htel to radit kak se spada, a ne preko one stvari...
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
pa ovi štopovi opće i ne izgledaju loše...po meni više su neobični nego što "ne figuraju".fićo lipo izgleda.daj stavi još koju sliku.unutrašnjost pogotovo :-)
zeko711- Član
- Broj komentara : 16
Registration date : 11.12.2010
daj, ne ubijajte me u pojam, moram mu rijesit tu elektriku, ne mogu otvorit prozore, uskuvat cu ovo lito ) ovi tjedan cu obic nekoliko ovih predlozenih elektricara po Splitu, pa ako mi nijedan ne legne, Johanne, Puyol, zao mi je, naje.ali ste!!!
Ako je fićo u pitanju, samo sa omijehom i radim!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Novi fićo u klubu!!!
» P-NOVI fićo dijelovi
» prve najave od medija!
» novi projekt 101
» Zadnje glavčine novi tip
» P-NOVI fićo dijelovi
» prve najave od medija!