zastava 750le
+14
zastava750(fićo)
Dubioza
alen
jasmin.ck
Hrki
Camshaft
Filip
ljubas
Zloćko
maky
pedjamil
puyol
FLASHmata993
danilo101
18 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: zastava 750le
ma nevalja to ništa daj skini to ruglo i pošalji meni da se meni drugi smiju ma odlično!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
daje odmah vintage izgled!! milina.
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
E ebi ga,ja vidim samo jednu!!Pa otvori garažu skroz kaj se stramiš!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
odličan
drago mi je da još uvjek ima ovako orginalnih fićeka.
drago mi je da još uvjek ima ovako orginalnih fićeka.
fijola- Član
- Broj komentara : 58
Registration date : 05.07.2011
bice jos originalniji kad dodje u moje sake,sag se jos deda stara o njemu,a ja samo potpomazem......
danilo101- Aktivni Član
- Broj komentara : 108
Registration date : 01.05.2011
drugovi,nije me bilo davnoo
od kako sam sredio 101 krenuo sam da se zanimam ficom
posto ne mogu da kupim original luxe jer mi se vise svidja nego le,resio sam da preobrazim ovog u luxe i zasad fino napreduje
krenulo je od
pa znakic
pa sam nasao nove rozetne
pa sam nasao nazalost samo prednji branik sa bubrezima,kriv ali fino mi je i ovako zasad
onda je dobio zavesice koje sam ja pravio,stajale su jedno vreme,i skinuo sam ih,ubacio sam i oble farove
konacno je dobio i zdrave tapacire,ceo set crnih odlicno sacuvanih tapacira
ispolirao sam obruc cisto da isprobam kako radi purol pasta na aluminijumu,a rezultat je:
onda je dosla zima i tu su ustupile zimske carolije
ja i ficko
promenio sam zadnje znacke,stavio sam zastava 750 ali hromirane,poceo sam da poliram ficu,cisto eto da mu malo vratim maznocu i sjaj,otisao sam na pola sata,imao sam neke obaveze,vracam se i zaticem dedu gde polira,hehe,nije to ko zna kakvo poliranje sto je on radio ali u tom trenutku mi je bilo veoma drago kad sam ga video
nasao sam zadnji branik,kakav takav,fale mi jos bubrezi i jedan dobar prednji pa cu njih da stavim
takodje sam krenuo da nalazim i limariju za njega,nasao sam nov patos koji idem sutra da uzmem i rubove,ako je coveku ostalo u garazi,moja krajnja zamisao je da bude ovakav
od kako sam sredio 101 krenuo sam da se zanimam ficom
posto ne mogu da kupim original luxe jer mi se vise svidja nego le,resio sam da preobrazim ovog u luxe i zasad fino napreduje
krenulo je od
pa znakic
pa sam nasao nove rozetne
pa sam nasao nazalost samo prednji branik sa bubrezima,kriv ali fino mi je i ovako zasad
onda je dobio zavesice koje sam ja pravio,stajale su jedno vreme,i skinuo sam ih,ubacio sam i oble farove
konacno je dobio i zdrave tapacire,ceo set crnih odlicno sacuvanih tapacira
ispolirao sam obruc cisto da isprobam kako radi purol pasta na aluminijumu,a rezultat je:
onda je dosla zima i tu su ustupile zimske carolije
ja i ficko
promenio sam zadnje znacke,stavio sam zastava 750 ali hromirane,poceo sam da poliram ficu,cisto eto da mu malo vratim maznocu i sjaj,otisao sam na pola sata,imao sam neke obaveze,vracam se i zaticem dedu gde polira,hehe,nije to ko zna kakvo poliranje sto je on radio ali u tom trenutku mi je bilo veoma drago kad sam ga video
nasao sam zadnji branik,kakav takav,fale mi jos bubrezi i jedan dobar prednji pa cu njih da stavim
takodje sam krenuo da nalazim i limariju za njega,nasao sam nov patos koji idem sutra da uzmem i rubove,ako je coveku ostalo u garazi,moja krajnja zamisao je da bude ovakav
danilo101- Aktivni Član
super si krenuo! veselim se vidjeti kad dovrsis kaj si naumio :-)
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
bravo odlicno..he ehe,deda polira..samo naprijed.iako moj luxe iz 78 ima plasticni znak na prednjen veznom,a iza je krom u komadu zsatava 750 luxe.
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
Konacno sam nasao i zadnji branik
Najverovatnije za vikend ide montaza,branik je dobar,nije udaran niti kriv,ima malo rdje ali to se da srediti,samo imam jedna problem,ne znam kako da pridjem od remenice da odvrtim stari branik i navrtim novi,jer ima fica suspleh,njega ne bih da diram kao ni vodenu pumpu a nazalost nemam male sake da bih nekako izvrsio tu operaciju,Imate li vi neko resenje
Najverovatnije za vikend ide montaza,branik je dobar,nije udaran niti kriv,ima malo rdje ali to se da srediti,samo imam jedna problem,ne znam kako da pridjem od remenice da odvrtim stari branik i navrtim novi,jer ima fica suspleh,njega ne bih da diram kao ni vodenu pumpu a nazalost nemam male sake da bih nekako izvrsio tu operaciju,Imate li vi neko resenje
danilo101- Aktivni Član
ili skini šuspleh ili vilastim ključem igranka..kako te volja a moreš probat i telekinezom to ti je tehnika za skidanje branika na kineskim autima ko će ga znat možda i tebi pomogne
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Tako sam i uradio,skinuo sam suspleh i sa lakocom namestio branik
Ali posto branik treba da se ocisti od rdje kompletno i da se zastiti zasad sam stavio samo bubrege kako se ne bi razlikovalo od prednjeg
Evo jedna slika masine
I slika zadnjih znakcica (ideju za LE sam ukrao od nekog al sam ce da se nadje ko je )
Ali posto branik treba da se ocisti od rdje kompletno i da se zastiti zasad sam stavio samo bubrege kako se ne bi razlikovalo od prednjeg
Evo jedna slika masine
I slika zadnjih znakcica (ideju za LE sam ukrao od nekog al sam ce da se nadje ko je )
danilo101- Aktivni Član
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» fićo 750LE
» zastava 750 82 god.
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 850 AK
» ZASTAVA 750 LE
» zastava 750 82 god.
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 850 AK
» ZASTAVA 750 LE
Stranica 2 / 2.