krš 750 luxe by zloćko
+37
ŠOLE
Lav
miro
dado.gf
mitronni
megi
puyol
weber
cofi69
fico750leImotski
Juraj83
malik
BISTRI
Abarth
ARIEL
gigi
alen
pucici 750le
Special
maky
puyolov tata
Miljenko
hijavata011
miniV8
xxyy333
dr.Damba
Camshaft
Filip
pedjamil
Zoki
zastava750(fićo)
zok fićo
Hrki
Ćofi
fusher
fijola
Zloćko
41 posters
Stranica 2 / 13.
Stranica 2 / 13. • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: krš 750 luxe by zloćko
jedini pomak su napravili pauci u njemu
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Nasao sam mu brata http://www.polovniautomobili.com/oglas1396989/zastava_750/
pedjamil- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 19.04.2011
zloćko je napisao/la:a ovo mu je orginalna kilometraža jer je djed koji je ovo vozio prije pisao svaki kvar i popravak u jednu bilježnicu koju sam dobio uz auto
Jel debela bilježnica?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ma jok kakva debljina te spopala to da mi je čovik prodao ili poklonio kakvog golfa pa i nekako a što se ove knjižice tiče to je stari vodio neku svoju evidenciju o kvarovima na fići (tipa:mjenjanje ulja,kočnica,žaruljica,prirubnica...)a ovaj sa oglasa je potpuno identičan!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
imam mali problem a ako netko od vas zna kako da mi pomogne bilo bi super....odlučio sam riješiti papire za ovog fiću koje mi je čovjek koji mi ga je poklonio obećao dati ali tu se stvorio problem...daje mi prometnu dozvolu naravno odjavljenu a fićo nije bio registriran već 7 godina...knjižice vozila nema...u papirima je vlasnik njegov otac a otac je umro prije 3 godine e pa sad nitko nikome.pa neznam šta da napravim!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
profesionali savjetnik FFK Puyolov tata njega pitaj i dobiti ces odgovor evo kratko i jasno od mene ti to moze pomoci a on ce ti sve reci kako da rijesis
prvo treba riješit ostavinsku, more bit da je deda to ostavio bratu u australiji ...kad njegov sin ili ko već bude u posjedu original ostavinske gdje je navedeno da vozilo prelazi u vlasništvo sina, onda si na konju....ostalo više manje nije problem, možeš i u agenciju da ti sve srede oko 150-200 kn košta njihovo trčkaranje po šalterima policije itd
jedino pazi da nema neka potraživanja država prema nasljedniku jer ti treba na ostavinskoj i tkz zeleni pečat od porezne uprave! imah istu situaciju!
jedino pazi da nema neka potraživanja država prema nasljedniku jer ti treba na ostavinskoj i tkz zeleni pečat od porezne uprave! imah istu situaciju!
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Zloćko je napisao/la:imam mali problem a ako netko od vas zna kako da mi pomogne bilo bi super....odlučio sam riješiti papire za ovog fiću koje mi je čovjek koji mi ga je poklonio obećao dati ali tu se stvorio problem...daje mi prometnu dozvolu naravno odjavljenu a fićo nije bio registriran već 7 godina...knjižice vozila nema...u papirima je vlasnik njegov otac a otac je umro prije 3 godine e pa sad nitko nikome.pa neznam šta da napravim!
Ak je to mali problem, jel možeš ti kaj kompliciranije kupit-dobit ovo je za tebe pre jednostavno.Vjerujem da možeš ti zapetljat i bolje.
Evo nadam se da sam pomogo
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
Ukoliko nema ostavinske (kod nas cest slucaj) - nabave se papiri od nekog trulexa sa otpada (ili gde vec ima) pa se lepo prepunktuje pozarni lim i sve 5 (ima i papiroloska verzija toga , ali mogu i da u'apse...)
pedjamil- Aktivni Član
pedja, ne mi biznis usosit!
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Ko da kod nas nije tak.Mogu se države mijenjat al jbg.navika je navikapedjamil je napisao/la:Ukoliko nema ostavinske (kod nas cest slucaj) - nabave se papiri od nekog trulexa sa otpada (ili gde vec ima) pa se lepo prepunktuje pozarni lim i sve 5 (ima i papiroloska verzija toga , ali mogu i da u'apse...)
Ovaj...nista nisam rekao ( a nekad sam bio legalista...)
pedjamil- Aktivni Član
prvo ću provjerit šta je sa ostavinskom raspravom i jeli to napravljeno a onda ću dalje polako a nije isključena ni opcija požarnog zida moglo bi se svašta dogodit.....ima li iko koji rezervni sa papirima naravno i živim vlasnikom?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ljudi vi ste stvarno ma nemam rijeći pa niste djeca..... ove teme su ilegalne s time su zabranjene na ovom forumu!
o takvim stvarima raspravljate preko pm-a
o takvim stvarima raspravljate preko pm-a
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
mini smiri se ja sam ionako previše lijen i imam posla oko zloćka tako da to neću radit ali papire moram dobit kako god
Zloćko- MODERATOR SPAMER
boli me kurac očeš ili nećeš ali ovakve stvri se ne pišu po forumima niti se rade u praksi, pa nemaš 15 godina i nisi nekakav buntovnik pa da te boli k... budi pametan čovječe, to je !KAZNENO DIJELO! ne prekršaj nego KAZNENO!!!!!!!!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Smiri se mini popij malo vode i limuna da dođeš k sebi eto više neću ni da razmišljam o tom potezu..razuvjerio si me
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Zloćko je napisao/la:prvo ću provjerit šta je sa ostavinskom raspravom i jeli to napravljeno a onda ću dalje polako a nije isključena ni opcija požarnog zida moglo bi se svašta dogodit.....ima li iko koji rezervni sa papirima naravno i živim vlasnikom?
Kaj si popil 2 preveč znaš da nemreš tak online,to su samo problemi.Nemrem dalje pisat.........
danas ću ja fino otići na šalter u policiju i saznati sve što ja trebam da napravim to se meni čini ko najpametniji potez
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Za početak dobar potez
Boja i sedišta sve pohvale!
hijavata011- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 10
Registration date : 24.08.2011
Uspio sam dobiti papire za ovaj krš...čovjek je opet otvorio papire od ostavštine i dao na sud na nadopunu i sad je sve gotovo krš je napokon dobio papire i mene kao vlasnika
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Ako ne ide drukčije, onda pošteno, jel?
Neka, čestitam!
Neka, čestitam!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ih dabome si u pravu hahhahaha