Renault 4 GTL
4 posters
Stranica 1 / 1.
Renault 4 GTL
Evo da predstavim svoju Renolku. Kupili smo je ja i frend za se dzirat po bijelim putovima. 1100 ccm, 34 KS, 190 000 km. Vozila ju je jedna zena koja inace vozi ful sporo, tako da je odlicno ocuvana. Nakon 2 godine sta je stajala kod nje na u dvoristu nevozena, ja i frend smo je uzeli, stavili akumulator i upalila je odmah. Jako sam zadovoljan s njom. Evo par slika:
Sad je planiramo nanovo farbati jer ima dosta ruzine. I da ,auspuh smo pripasali od BMW serije 3
Sad je planiramo nanovo farbati jer ima dosta ruzine. I da ,auspuh smo pripasali od BMW serije 3
Eddy126- Aktivni Član
- Broj komentara : 158
Registration date : 27.11.2011
Re: Renault 4 GTL
sportski auspuh...obrtomjer...još ugradi kuku i nabij tenisku lopticu na nju i bit će u fullu
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Baš razmišljam nabavit kuku, tj vec znam tipa koji ju ima. A to za tenisku lopticu se nisam sjetio al sad si mi dao ideju. Teniska loptica ide obavezno ako nabavim kukuZloćko je napisao/la:sportski auspuh...obrtomjer...još ugradi kuku i nabij tenisku lopticu na nju i bit će u fullu
Eddy126- Aktivni Član
ali novu ne onu na kojoj je ono krzno izblidilo
Zloćko- MODERATOR SPAMER
hahahah ma uz ovakav auto vise pase ta sa izbljedjenim krznom
Eddy126- Aktivni Član
Evo, Renault je prefarban, stavljen je original auspuh, tako da je sada ko original, ali vjerojatno cemo ipak vratit onaj na sredinu (to je inace od BMW serije 3 auspuh kojeg smo pronasli pokraj ceste nakon sto se lik razbio s BMW-om ). Jos imamo jedan problem, otkako su temperature bile do -15 ctvorka je promjenila zvuk i pocela trosit vodu (vjerojatno je brtva glave otisla, ali neznam jer smo mi na -15 u masinu imalo cistu vodu).
Eddy126- Aktivni Član
prvo pogledajte čepove na bloku motora jer oni najprije stradaju..inače četvorka je
Zloćko- MODERATOR SPAMER
odlicna pravi auto za lowcost voznje malo trosi jeftino odrzavanje i jeftina registracija
a mozes s njom i offroad
Eddy126- Aktivni Član
Da da, ovaj auto je prosao sve i svasta s nama i nikad problema odlicno terensko vozilo hahahahsimunovic81 je napisao/la:hhahaha ovo su kolesa za po njivama
Eddy126- Aktivni Član
Stranica 1 / 1.