DALI POPRAVITI???
+7
dr.Damba
Hrki
Abarth
Miljenko
miro
Camshaft
valencic.davor
11 posters
Stranica 1 / 1.
DALI POPRAVITI???
Molim vas da mi pomognete......
Pred dvije godine kupio sam fiću 1970 god i bio sav presretan sto sam takav auto dopeljao doma.....međutim kad sam stigao doma utvrdilo se da i nisam najbolje prošao kao što sam mislio...naime auto je u lošem stanju,bio je udaran,varen i jako loše napravljen....tolko je loš lim da neznam dali se isplati mjenjat dio po dio i polako sve promjeniti ili kupiti jednostavno novu "školjku"i urediti drugi auto....majstori se love za glavu kad ga vide jer izvana izgleda jos jos al ispod....katastrofa!!!!
žao mi je jer je 70 godište.....molim pomoc????
Hvala
Pred dvije godine kupio sam fiću 1970 god i bio sav presretan sto sam takav auto dopeljao doma.....međutim kad sam stigao doma utvrdilo se da i nisam najbolje prošao kao što sam mislio...naime auto je u lošem stanju,bio je udaran,varen i jako loše napravljen....tolko je loš lim da neznam dali se isplati mjenjat dio po dio i polako sve promjeniti ili kupiti jednostavno novu "školjku"i urediti drugi auto....majstori se love za glavu kad ga vide jer izvana izgleda jos jos al ispod....katastrofa!!!!
žao mi je jer je 70 godište.....molim pomoc????
Hvala
valencic.davor- Član
- Broj komentara : 20
Registration date : 09.02.2012
Re: DALI POPRAVITI???
A to najviše ovisi o tebi... Sve se da napraviti, "samo" treba naći dobrog majstora koji neće fušat i imat dovoljno love da ga se plati... Ako hoćeš sredit baš tog... Ako ne, opet je pitanje pronalaska dobre školjke, ako je ovaj baš sav iskrivljen, možda je bolje nać neku koja je samo standardno trula , tipa pragovi i slično... Ali i to je upitno, može neki fićo djelovati zdravo, a kad se zagrebe ispod površine, užas...
Ukratko, ako se mene pita, slabo koristi od puno razgovora i promišljanja, odlučiti jedno ili drugo, opskrbiti se novcima i živcima i u jednom i u drugom slučaju i samo naprijed bez odustajanja...
Gledam prema svom primjeru, na mom je fići bilo dosta posla, ljudi su radili i puno gore, ali bilo je i boljih... Ali taj je fićo moj, htio sam srediti baš njega, a ne tražiti boljeg... Recimo iz nekih sentimentalnih razloga, nisam razmišljao što bi mi se više isplatilo...
Ukratko, ako se mene pita, slabo koristi od puno razgovora i promišljanja, odlučiti jedno ili drugo, opskrbiti se novcima i živcima i u jednom i u drugom slučaju i samo naprijed bez odustajanja...
Gledam prema svom primjeru, na mom je fići bilo dosta posla, ljudi su radili i puno gore, ali bilo je i boljih... Ali taj je fićo moj, htio sam srediti baš njega, a ne tražiti boljeg... Recimo iz nekih sentimentalnih razloga, nisam razmišljao što bi mi se više isplatilo...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Hehe, nisi jedini sa tim nedoumicama. Sve se da srediti, bitno je samo da je zdrav na nosivim dijelovima a podove, rubnjake, pragove i ostale stvari se daju sve odraditi. Stavi sve na papir i računica je tu.
Prošao sve na svojem projektu tako da ..... sretno .
Prošao sve na svojem projektu tako da ..... sretno .
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
To je dilema velika za mnoge.Financiski je to jako puno novaca jer doslovno sve radis iz nule. Tak da odluka je na tebi i obidi jos limara. mozda ima i onih kaj znaju radit pa bi doma dosli. aparat co2 koja brusilica busilica lim i lagano. svakak poslikaj ficu i pogledaj druge teme ko kaj slaze pa onda odluci. Bitna je volja i zelja te puno ljubavi i napravil bu se.Mnogi su i 20 tisuca kuna i vise ulozili al to se voli i negleda se na vrjednost auta jer se neprodae.puno srece dalje.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
ima jedan dečko cijelu golu školjku u top stanju treba ju pofarbati samo ... gola školjka ... al mislim da je rekao 700-800€ ...
al školjka fakat odlična ... samo sa svojeg sve prebaciš na ovu školjku ...
ili dobrog limara .... a to je jako velik problem ko se hoče upuštati u takvo što i još na kraju to sve platiti .....
al školjka fakat odlična ... samo sa svojeg sve prebaciš na ovu školjku ...
ili dobrog limara .... a to je jako velik problem ko se hoče upuštati u takvo što i još na kraju to sve platiti .....
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
jedino steta jer je dobro godiste,probaj staviti na papir koliko bi kosto limar koliko djelovi limarije koji su ti potrebni i kad dobijes neku racunicu vidi sta bi se vise isplatilo
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
neisplati ti se jer svaki stari auto nemas racunicu ici slagati jedino mozes imati veliku ljubav ili zelju imati takav auto ali racunicu nikad neces imati vjeruj mi stari auto je rupa bez dna jedno slozis drugo rikne i tako u krug sve slozis na novo opet te bude nesto zezalo i uvjek je tako i uvjek ce biti ja te ne odgovaram od toga da si ga slozis ali budi svjestan ako ces ga htjeti sloziti ostavit ces ljepu svotu novcica koju si nikad neces uspjeti povratiti
To moraš sam odlučiti. Dobro je godište, ali ako je baš jako trul onda će te dosta koštati da ga dovedeš u stanje kako Bog zapovijeda. Ne možeš proći ispod cca. 15 000kn (osim ako sam ne radiš sve). A ti za 15 000kn imaš jako dobrih fićeka za kupiti.
Jednostavno moraš sjest i izračunati kolio te sve košta, te odlučiti hoćeš li ga uređivati ili ne.
Postavi nam slike da ga vidimo.
Jednostavno moraš sjest i izračunati kolio te sve košta, te odlučiti hoćeš li ga uređivati ili ne.
Postavi nam slike da ga vidimo.
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
-kolege su ti sve rekle tak da se nema kaj nadodati,ako nisi previse vezan uz njega nemoj se truditi a ako bas imas jaku zelju probaj prvo dogovoriti dobrog majstora a onda polako pocni sakupljat dijelove limarije,vidim da si sa otoka Krka pa ti je najbolje otici do Italije tamo mozes pronaci sve za manje love pa da barem na necem ustedis....sretno...
pucici 750le- Aktivni Član
- Broj komentara : 271
Registration date : 12.08.2011
ja sam osobno bio jako u nedoumici kad sam pošao raditi svoga fiću ali ipak sam odlučio da ga vratim u život i u tome sam većim dijelom uspio a o uloženom trudu i novcima radije nebih započimao priču znači ako ti taj fićo baš nešto posebno znači pravi ga a ako ne nađi drugoga a nek ti taj ostane za dijelove i to je to.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Matematika je egzaktna znanost tak da ju nemreš nikak "prevarit",a sve ostalo je podložno promjenama.Sad i ni bogzna kakvo vreme za delat pa uzmi olovku i na papir deni SVE- godinu,sentimentalnost,vreme koje buš provel na njegovom obnavljanju,živce koje buš pogubil,LOVA a i na kraju krajnje zadovoljstvo kad dojdeš na cestu!!Odluka je na tebi!!sretno
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Hvala svima na savjetima.....nadam se da cu ga uspit sredit!!!!
valencic.davor- Član
Hvala na pomoci...
Miljenko je napisao/la:To je dilema velika za mnoge.Financiski je to jako puno novaca jer doslovno sve radis iz nule. Tak da odluka je na tebi i obidi jos limara. mozda ima i onih kaj znaju radit pa bi doma dosli. aparat co2 koja brusilica busilica lim i lagano. svakak poslikaj ficu i pogledaj druge teme ko kaj slaze pa onda odluci. Bitna je volja i zelja te puno ljubavi i napravil bu se.Mnogi su i 20 tisuca kuna i vise ulozili al to se voli i negleda se na vrjednost auta jer se neprodae.puno srece dalje.
Hvala na pomoci...volio bih vidjeti te skoljke pa ako mozemo doci u kontakt,nemogu jos poslati poruku.....HVALA
valencic.davor- Član
Similar topics
» Dali je moguće ??
» Auspuh Fiat 850, nosac frgica, hladnjak, frgic, lanci za snijeg i stanga za slepanje
» Dali vozim nešto šta nije Fićo????????????
» Dali je netko posjetio ako nije izvolite !!
» dali netko ima švas aparat za posuditi na par dana?
» Auspuh Fiat 850, nosac frgica, hladnjak, frgic, lanci za snijeg i stanga za slepanje
» Dali vozim nešto šta nije Fićo????????????
» Dali je netko posjetio ako nije izvolite !!
» dali netko ima švas aparat za posuditi na par dana?
Stranica 1 / 1.