REPLICA nije, nego nesto sasvim moje.....
+9
fusher
Camshaft
Abarth
miniV8
pucici 750le
Zloćko
fico750leImotski
Ćofi
jones43
13 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: REPLICA nije, nego nesto sasvim moje.....
dobar fićo i projekt osim plastike iznutra u bijelome i to što nema šanse da ti ima 65-70 ks po svim logikama s tim karburatorom i razvodnikom od fiće ..maks 55 ako si dobro glavu ,ventile i kompresiju odradio ako ne valjda ima 50 koliko i od fiata 850 sport a imao je bolju bregastu i glavu od ovo 903 motora...nadam se da si bacio hidropodizače i stavio klasične klackalice i podizače jer mi to stalno rikava i ubija motor...903 da bi ima 70 ks mora imat oko 290 bregastu ,razbušenu protočnu glavu s prevelikim ventilima i neim dobrim dcnf karburatorom ..a ne bi mu škodilo ni kad bi bio razbušen na 965ccm
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
ARIEL je napisao/la:dobar fićo i projekt osim plastike iznutra u bijelome i to što nema šanse da ti ima 65-70 ks po svim logikama s tim karburatorom i razvodnikom od fiće ..maks 55 ako si dobro glavu ,ventile i kompresiju odradio ako ne valjda ima 50 koliko i od fiata 850 sport a imao je bolju bregastu i glavu od ovo 903 motora...nadam se da si bacio hidropodizače i stavio klasične klackalice i podizače jer mi to stalno rikava i ubija motor...903 da bi ima 70 ks mora imat oko 290 bregastu ,razbušenu protočnu glavu s prevelikim ventilima i neim dobrim dcnf karburatorom ..a ne bi mu škodilo ni kad bi bio razbušen na 965ccm
pa dobro nisam ja reko da on ima toliko nego da bi mogo imati jos nije iso na dino test ali da beba ide,... ide i previse davno sam imao nabrijanu 45icu unutra i nije islo ni pola od ovoga stim da sam ga probao bez filtra zraka i s rastelanim karburatorom. Nije da ima neku brzinu 140 km/h i onda sam odustao od gasa ali zato ima snage i odličan start..... I nezelim ga navuči na 112hp jer ko bi to hranio.... a za plastiku jos nije gotov iterijer i ono je samo slika vidjet cemo za koji mjesec kada sve bude gotovo ....
Jesu li ti satici od lade nive
dado.gf- Aktivni Član
- Broj komentara : 229
Registration date : 12.05.2012
mala ti je slika molim te stavi veću
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Evo stavio sam ja
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
mislim da da jer pise na ČIRILICIdado.gf je napisao/la: Jesu li ti satici od lade nive
http://www.fiat600.sk/specialy/Fiat600Turbo2.jpg
i dalje brusimo šlajfamo i kitamo,... ajme meni koliko prašine!
Moram priznat zanimljivo, jedva čekam vidjeti kako će izgledati kad se završi
to je samo početak sata je u izradi prva faza kalupa pa onda dolazi druga i onda gotov proizvod.... ja se nadam...
Probaj masku kupiti
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
dobro se to uklopilo nema šta
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
kada završiš kalup napravit još par komada za forumaše!!! mislim da će ovo bit pre dobro.
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
Bit će ovo stvarno posebna unutrašnjost...
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Dobro će ovo bit, nego jesi li pustio otvore za topli zrak ispod šajbe?
Ćofi je napisao/la:Dobro će ovo bit, nego jesi li pustio otvore za topli zrak ispod šajbe?
i onako nikakve koristi od njih ako se ne doda ventilator
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Ćofi je napisao/la:Dobro će ovo bit, nego jesi li pustio otvore za topli zrak ispod šajbe?
da da naravno da su tamo iza satova ali zbog njih mi kupolice nisu ispale bas jednake i morao sam malo spustiti zadnji sat zbog onog nastavka od usisavaca tj za topli zrak...
a ako neko hoce staviti topli zrak samo treba sa flex ili drenerom izrezati rupu i eto....
Satovi nisu svi pod istim kutem postavljeni 1. je skoro ravan 2. 4stupnja okrenut prema vozacu itd tako da i kupolice nisu iste svaka je malo duza i zadnja izgleda kao kugla
ali dobro vidit cete kada bude bilo gotovo ....
ako pogledate prvu sliku gore... to je bila greska satovi su isli prema gore i nisam ih mogao uklopiti zbog toplog zraka pa sam sve morao adaptirati i spustiti prema dole ali sada bi trebalo sve biti OK
JESAM TE UPALIO....
Samo da ti jos ventilator spojim i to bi trebalo biti to
Samo da ti jos ventilator spojim i to bi trebalo biti to
jones43 je napisao/la:Mislis na cijevi ispod , trebale bi biti od 25 ako se dobro sjecam a one sta su bile od grijanja unutra 10 ali sam ih eliminirao jos su tamo i se vide ali ko ce sada opet sve vuci mani ionako ne smetaju a ak se opet odlucim da stavim grijanje unutra dobro ce doci ( odpojimo 2 brage i dodoamo još dvije šelne i imam grijanje)....
prednji hladnjak je neki neznam naden u italiji na recupero malo je uzi od original abarha ok radi iza njega je veliki ventilator koj jos moram spojiti na termostat odiza......
Ispravak na mjeru cjevi od hladenja nisu od 25 nego od 35.....
stigle i felgice sada e da vidimo sta su mi poslali iz Splita......
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Nesto sasvim novo (VR6)
» 850 ABARTH REPLICA
» Auto moje žene
» Moje zvijeri
» Srečkova replica Abath 850 tc
» 850 ABARTH REPLICA
» Auto moje žene
» Moje zvijeri
» Srečkova replica Abath 850 tc
Stranica 2 / 3.