Moj Fico - figuar
+10
damir_zg
fusher
Camshaft
Lama
ŠOLE
Hrki
miniV8
Zloćko
Basko
gost 1
14 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Moj Fico - figuar
evo nas, nabavili ga, materijal za replica Abartha.ne pitajte , bio je u njuskalu, nitko nije zvao niti isao vidjet.tip je muljaza ziva, dosao tamo pa znas ovo ono,digao za jos 500 kuna, pa znas daj ti meni odmah 5000 i tjeraj doma.a papiri?
pa znas , ja iamam ugovor , nisam prepisao,zovi ga ti,ja sam mu duzan.
UZAS!!
otisao ja u pazin,nasao sa sa papirnim vlasnikom,dao jos 300 kuna plus ovjera J.B.pa po auto.Kaze bivsi NE-vlasnik proci ce ga vidjet,ma da te nisam vidio ni blizu niti na 30 km...klosar!!!!
[img][/img]
dosao sam do kanfanara iz podpicna, onda je iskocila cijev sa poklopca ventila,i ulja svugdje,dimilo se za mnom, glava ili karike otisle u p.m.
sada je kod mehanicara da stavimo novu struju,kompletno, 20 m zice i ciao.ovo trebate vidjeti,takav fus da to nema nigjde.
I na kraju ,ajde progutao knedlu, limarija je dobra,ok sve, dobro zakatramirano, sparco sic i roll bar.masina autobiacnhi elite 112 968 ccm3.
Zahvaljujem svima na pomoci i savjetima
pa znas , ja iamam ugovor , nisam prepisao,zovi ga ti,ja sam mu duzan.
UZAS!!
otisao ja u pazin,nasao sa sa papirnim vlasnikom,dao jos 300 kuna plus ovjera J.B.pa po auto.Kaze bivsi NE-vlasnik proci ce ga vidjet,ma da te nisam vidio ni blizu niti na 30 km...klosar!!!!
[img][/img]
dosao sam do kanfanara iz podpicna, onda je iskocila cijev sa poklopca ventila,i ulja svugdje,dimilo se za mnom, glava ili karike otisle u p.m.
sada je kod mehanicara da stavimo novu struju,kompletno, 20 m zice i ciao.ovo trebate vidjeti,takav fus da to nema nigjde.
I na kraju ,ajde progutao knedlu, limarija je dobra,ok sve, dobro zakatramirano, sparco sic i roll bar.masina autobiacnhi elite 112 968 ccm3.
Zahvaljujem svima na pomoci i savjetima
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
Re: Moj Fico - figuar
evo slike crvenog vrazicka
ma kako sa tim slikama???[img][/img]
ma kako sa tim slikama???[img][/img]
gost 1- Aktivni Član
Lijep je! imaš još kojih slika? ovako ne izgleda toliko "sfušaren"
Jedan savjet kad preko imageshacka učitaš slike, odeš na moje slike, označiš slike koje hoćeš stavit i sa desne strane prekopiraš "get code for forums"
Jedan savjet kad preko imageshacka učitaš slike, odeš na moje slike, označiš slike koje hoćeš stavit i sa desne strane prekopiraš "get code for forums"
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Bilo je već priče o ovom fići na ovom forumu...sretno
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Odločna baza za napraviti pravi stroj... Sretno i obavještavaj nas p napredku radova
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
sve super sve 5 ali daj se prestavi u temi prestavljanje novih clanova da znamo ko si sta si ko svi normalni ljudi.
cuo sam o tom fići upravo sta si ti naveo,ali sve se da srediti kad je volje
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
čestitke na kupnji fićeka!
ja sam ga vidio u balama, izgled stare babe na štakama onako površinski,znači taj lik u balama neki prekupac ili ? ne kužim!? gdje je sad taj fićo,di se nalaziš?
ja sam ga vidio u balama, izgled stare babe na štakama onako površinski,znači taj lik u balama neki prekupac ili ? ne kužim!? gdje je sad taj fićo,di se nalaziš?
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
ja sam davor novakovic, zivim u balama.
Sole,to je fico parkan ispred mi kuce, a izgleda na stakama, jer mu je budala pilio federe, i okrenuo naopako balestru,ali imam orig.feder-suste i balestru cu sredit.cekam 2 peglina zadnja amortizera,ima neko nekakav savjet za butigu,novi su bilo oko 300 kn komad!??
mr. zlosko,molim te reci mi sve sta je bilo o tom fici.jedva skrpio papire,a jutro i bio na policiji,kazu sve ok.,odjavljen je 2005.,platio porez na promet,sve o.k.
ah,neki klinac iz [potpicna, djingis,on i tata mu , neki muljatori i fuseri,prekupci i sta ja znam,ima nekog autobianchia elite,stroj,skriven u prikolici od kamiona,smije se i kaze mamin auto,a ono sve za trke na njemu???
Sole,to je fico parkan ispred mi kuce, a izgleda na stakama, jer mu je budala pilio federe, i okrenuo naopako balestru,ali imam orig.feder-suste i balestru cu sredit.cekam 2 peglina zadnja amortizera,ima neko nekakav savjet za butigu,novi su bilo oko 300 kn komad!??
mr. zlosko,molim te reci mi sve sta je bilo o tom fici.jedva skrpio papire,a jutro i bio na policiji,kazu sve ok.,odjavljen je 2005.,platio porez na promet,sve o.k.
ah,neki klinac iz [potpicna, djingis,on i tata mu , neki muljatori i fuseri,prekupci i sta ja znam,ima nekog autobianchia elite,stroj,skriven u prikolici od kamiona,smije se i kaze mamin auto,a ono sve za trke na njemu???
gost 1- Aktivni Član
hvala basko, pokusavam brzo skuzit to oko imageshock.imam cijelu noc vremena,radim samo nocnu.a cuj tek ga uzeo,pa da vidim sad je kod mehanicara,pa malo struju sredit
Basko je napisao/la:Lijep je! imaš još kojih slika? ovako ne izgleda toliko "sfušaren"
gost 1- Aktivni Član
Zloćko je napisao/la:Bilo je već priče o ovom fići na ovom forumu...sretno
a mogu i mislit,cuj kad sam ga preuzeo,vec ujutro me zvao neki tip,da ga je htjeokupit,al da on i taj josip djingis ne pricaju,ap ja mu kazem neka ponudi lovu na stol,pa da ce se javit.
a na oglas neki hoce samo felge a misle da cu ga vozit po dobosima.
ma volje imam, i ima da ga sredim,ako bude para i vremena,i garaza,evo me na Buzetu 2013,sa oldtimerima.
Hvala na svim savjetima mr. zlocko!!
gost 1- Aktivni Član
Hrki je napisao/la:sve super sve 5 ali daj se prestavi u temi prestavljanje novih clanova da znamo ko si sta si ko svi normalni ljudi.
sorry Hrki, nisam se jos snasao,ali evo trudim se, o predstavljanu,mislim da sam to i sad obavio,ako ne molim uputite me.hvala
daj mi reci sta si sve cuo i to.ma mehanicar je old school,pa ce ga brzo sredit-struju i te sitnice,jer zice na sve strane,nema senzora nigdje i to.sutra mjerimo kompresiju na oba fica,pa da vidim di sam sa motorima,iako bijeli lijepo radi za motor od 15 godina,nista na njemu.sve original.
hvala unaprijed
gost 1- Aktivni Član
ovo je cilj, bijeli bi tako trebao izgledati.ovaj ponosni fico je u baderni,1.vlasnik,od djeda u familiji
gost 1- Aktivni Član
tako nekako ide galeria na imageshock
gost 1- Aktivni Član
moj motor, na prodaju
gost 1- Aktivni Član
mr. zlocko, mislim da sam nasao stare slika na forumu od moga ficeka, gledam kos i masinu,pa mi nekako to govori,i jos poslij namontiran prednji prazan branik..
https://2img.net/r/ihimg/f/266/83887538.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/f/266/83887538.jpg/
gost 1- Aktivni Član
gledam i unutra su kablovi tako razbacani...
gost 1- Aktivni Član
ipak nije,gledam roll bar
gost 1- Aktivni Član
Može i bez toga (mr)nisam toliko popularan...samo lagano sređuj dio po dio ima da bude stroj za 5
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
davorhonda900 je napisao/la:ja sam davor novakovic, zivim u balama.
mislim da je je rijeć o tebi LAMA hahahahahahhahaa
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Nije o meni, tu foru ,,Auto moje mame,, je pokupi Đinks od mene ....
Inače on ima isto Bianchi, a neznaš ko je više ozidan ovaj fićo ili Binachi. štuka za fasadu napravit ...
By the way ovaj fico je bio ubijen kroviran i poslije se krov mjenjao i zidalo se pun gas...
pogledaj kako stoje zadnje vilice ko da je neko pojeb fićeka
Roll-bar sam mu ja nabavio ja od Struje to je roll-bare home made bez homologacije od običnih cijevi ...
motor je sam razjebo jer se uvijek vozilo pun gas topal-hladan ....
a hlađenje loše....
trapovi u banani ..... Iskreno taj fico nije ni vrijedio više od toga za šta se prodo ..... jer da je vredio više odavno bi bio kod mene u garaži....
Đinks živi 2-3 km od mene.
davorhonda900 nemoj se ljutit sa samo kažem ono šta je .... ako te još šta interesira slobodno pitaj ...
LP Lama ......
Inače on ima isto Bianchi, a neznaš ko je više ozidan ovaj fićo ili Binachi. štuka za fasadu napravit ...
By the way ovaj fico je bio ubijen kroviran i poslije se krov mjenjao i zidalo se pun gas...
pogledaj kako stoje zadnje vilice ko da je neko pojeb fićeka
Roll-bar sam mu ja nabavio ja od Struje to je roll-bare home made bez homologacije od običnih cijevi ...
motor je sam razjebo jer se uvijek vozilo pun gas topal-hladan ....
a hlađenje loše....
trapovi u banani ..... Iskreno taj fico nije ni vrijedio više od toga za šta se prodo ..... jer da je vredio više odavno bi bio kod mene u garaži....
Đinks živi 2-3 km od mene.
davorhonda900 nemoj se ljutit sa samo kažem ono šta je .... ako te još šta interesira slobodno pitaj ...
LP Lama ......
Lama- Aktivni Član
- Broj komentara : 164
Registration date : 23.04.2010
znači baljan,to je ok ja dolazim često u bale tamo mi živi kuma katerina c.
samo strpljivo i bit če to dobar figi
samo strpljivo i bit če to dobar figi
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
gle svaki se fico da sloziti, tako i ovaj,
prije
poslje
bio je gnjil u pm, ali ako imaš dobrog limara sve se da
ovo je bio završni proizvod
prije
poslje
bio je gnjil u pm, ali ako imaš dobrog limara sve se da
ovo je bio završni proizvod
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Rafo je napisao/la:e sad si ga bas mora ubit u pojam lama
Šta je bolje glumit kurvu i mazat mu oči ili bit iskren....
Makar današnje vrijeme iskrenost se ne isplati ljudi to neznaju CIJENIT
Lama- Aktivni Član
- Broj komentara : 164
Registration date : 23.04.2010
Ok ak su truli pragovi, ali ako nemaš trapove za kaj zašarafit pa je to krpano i fušano pa ništa nije u centru i slično, bolje se primit druge školjke...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.