Pušta vodu...
+6
zok fićo
750
puyol
dado.gf
jones43
Basko
10 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Pušta vodu...
Ja ga radije ne bih vozio mjesec dva dok ne bih kupio hladnjak, kada bi recimo bio šupalj nego trpao nešto u antifriz...
ovdje je puštao sa desne strane gdje se šarafi obruč od ventilatora, za sad je stalo dalje ćemo vidjet...
ovdje je puštao sa desne strane gdje se šarafi obruč od ventilatora, za sad je stalo dalje ćemo vidjet...
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
jel ti cista pumpa na tom djelu gdje se kaci crijevo ili ima one bijelo smedje naslage na sebi?
dado.gf- Aktivni Član
- Broj komentara : 229
Registration date : 12.05.2012
čista je, nema nikakvih masnoća mada na slici malo čudno izgleda... uživo je boje aluminija sivkasta, a na slici izgleda ko ruzinava
Basko- Aktivni Član
Ak je antifriz nutra,ostavil bu svoju specifičnu boju (plavo zelenu ili rozu) tam di pušta a onda udriiii!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Hahhahahahahahaah
Fico jednostavni auto sa puno jednostavnih misterija .
Same problem! Nakon sto sam stavio novo crjevo te novu Pujol vodenu pumpu(koja radi savrseno) poceo je isti fe-nomen.
Cep je godinu i nesta star,nov antifriz u sistemu i novi kiler,te novi problem tj.isti u nasem slucaju.
Takoder cu Ina mast kad zatopli a za sad pepeo(rostilj,pec,cigara) cini prevenciju jaceg curenja!
et
Fico jednostavni auto sa puno jednostavnih misterija .
Same problem! Nakon sto sam stavio novo crjevo te novu Pujol vodenu pumpu(koja radi savrseno) poceo je isti fe-nomen.
Cep je godinu i nesta star,nov antifriz u sistemu i novi kiler,te novi problem tj.isti u nasem slucaju.
Takoder cu Ina mast kad zatopli a za sad pepeo(rostilj,pec,cigara) cini prevenciju jaceg curenja!
et
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
da nije to onaj lik s reklame od "haka"zok fićo je napisao/la:ne bi vjerovali ali ljudi to rade,neki dan sam bio kod kolege mehanicara,i dodje lik sa xarom i tako nesto razgovarali,kaze pustao mu kiler stavio fundaca i ne pusta vise,zato tibore slusaj tatu,tata zna!
Funkymonoloko: onda znaš kako mi je... to nije velik problem al mi užasno ide na živce!!
idući tjedan kupujem to Inino čudo...
idući tjedan kupujem to Inino čudo...
Basko- Aktivni Član
Znam kako ti je
Sta ces samo :-D i udri po ps-u.
Sta ces samo :-D i udri po ps-u.
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010