Ablender...
Ablender...
Evo nisam ziher jel ovo ide pod struju, ali probat cu...
Dakle zanima me od cega bi se dao ugraditi ablender sklop na letvu od fice? naime, osim sto bi htio da su mi ruckice malo manje i cvrsce, htio bi ablender koji ima 2+1 brzine brisaca i da se na njega moze spojiti elektricna pumpa za vodu za pranje stakla... Vidio sam neka rjesenja izmjene original ficinog ablendera, ali to rjesenje mi se ne svidja... pa me zanima jel bi islo ista npr od nekog starog fiata, una, punta ili tako nesto... ili od nekog treceg auta, ako je ko stavljao pa da zna...
Trebalo bi naravno na neki nacin i zadrzati funkcionalnost prekidaca za zmigavce (da se iskljucuju automatski kad se vrati volan)... ostalo tipa duga i kratka svjetla, zmigavci se podrazumijeva...
hvala
Dakle zanima me od cega bi se dao ugraditi ablender sklop na letvu od fice? naime, osim sto bi htio da su mi ruckice malo manje i cvrsce, htio bi ablender koji ima 2+1 brzine brisaca i da se na njega moze spojiti elektricna pumpa za vodu za pranje stakla... Vidio sam neka rjesenja izmjene original ficinog ablendera, ali to rjesenje mi se ne svidja... pa me zanima jel bi islo ista npr od nekog starog fiata, una, punta ili tako nesto... ili od nekog treceg auta, ako je ko stavljao pa da zna...
Trebalo bi naravno na neki nacin i zadrzati funkcionalnost prekidaca za zmigavce (da se iskljucuju automatski kad se vrati volan)... ostalo tipa duga i kratka svjetla, zmigavci se podrazumijeva...
hvala
Gost- Gost
Re: Ablender...
pa čuj, mogao bi probati staviti od bis peglice, na njoj imaš 2 brzine brisača (brzo i interval), kad povučeš ručicu pali se motor za prskanje, a vjerujem da su jako slični. A ako ti paše od bis, onda ti paše i od cinquecenta, jer je identičan sistem kao u bis, ali su ručice lijepše (ovo ja osobno planiram zamijenit...)
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
realno, nekako sam misljenja da bi se sve moglo ubaciti, samo je pitanje koliko je oko toga za****ncije...
Gost- Gost
e to ti baš i ne mogu pomoć jedino ako je netko to radio prije, ali ja još nisam ništa vidio o dotičnoj temi...
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Kolega ja kod mene postavljam od Peugeota 205 GTI ,ali naj približnije Fićinom je Yugov sistem !
Gost- Gost