Pegline opruge...
3 posters
Stranica 1 / 1.
Pegline opruge...
Dali možda neko zna ili ima doma koju oprugu od pegle koja nije rezana ili grijana, znači standardna tvornička visina da mi ako može izmjeri visinu opruge da vidim dali bi mi to igralo šta da malo podignem zadnji kraj... sad trenutno imam na fići pegličine amortizer kratke i original od fiće opruge ali su rezane za krug i pol i malo je prenizak i premekan zadnji kraj u odnosu na prednji. Pa bi htio ako to igra da malo podignem zadnji kraj i ako je moguće postić to sa peglinim oprugama da bude malo i tvrđi. Kolega Jurica sa foruna mi je doni jedan par za usporedbu da vidim jeli mi to paše ali se ispostavilo da su moje opruge koje su rezane za krug i pol iste visine kao te nerezane. I na tim pegličinim su toliko loše odrađeni završetci opruge da izgleda ko da je netko i nju rezao. Ako je to tako u originalu morat ću onda nešto drugo smislit sa oprugama da ga podignem i da bude malo tvrđi. Unaprijed hvala na pomoći!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Re: Pegline opruge...
marko rijesit ces problem tvrdoce jedino ako na tvrdo napunis pegine amortizere jedino tada ti nece plivati,ja isto imam iza krug i pol odrzane ficine opruge ali na tvrdo napunjene zadnje amortizere od pegle i tvrd je ko bat,odnosno onoliko koliko sam zelio da bude tvrd
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Problem je u tome sto je pre nizak a gume pre siroke i onda strugne kad klecne zadnji kraj,zato ga moram malo dignut i da bude malo tvrđi.
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
iz tog razloga sam iso na uže gume,ali isto nisam zadovoljan i mislim da cu sva 4 blatobrana na novo
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Znam gospodina koji se bavi time i zna kako sta za cofije te radi popravak listova opruga auspuha itd
Rsnicki gaj jedan https://maps.google.hr/maps?q=zagreb&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&um=1&ie=UTF-8&hl=en&sa=N&tab=wl
Zelim rec da zna mjere za spustanje itd posto je nekada i taj cojek vozili 750
Rsnicki gaj jedan https://maps.google.hr/maps?q=zagreb&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&um=1&ie=UTF-8&hl=en&sa=N&tab=wl
Zelim rec da zna mjere za spustanje itd posto je nekada i taj cojek vozili 750
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
Similar topics
» kolika je originalna visina fićine opruge ?
» Zaštita lisnate opruge
» Prodajem gume i opruge
» Opruge i diskovi Felicija
» zadnje opruge za ficu
» Zaštita lisnate opruge
» Prodajem gume i opruge
» Opruge i diskovi Felicija
» zadnje opruge za ficu
Stranica 1 / 1.