problemi s kromanjoncima
4 posters
problemi s kromanjoncima
Neznam dal se kad desilo vama ili nekom vasem frendu da se ujutro probudi i uoci ostecenje na svom autu? E pa ja muku mucim vec danima...svako bi jutro izravnao zadnji brisac na mojem golfu duji, a kad ono slijedece jutro taj isti brisac mi ispiga taj isti kromanjonac! Nemam ga vremena cekat budan do jutra (bar dok je u pitanju samo brisac) ali intenzivno razmisljam o tome da nekako spojim taj brisac na 220 ili da na neku foru upotrijebim el. shoker...tako ako imate kakav prijedlog bilo bi mi drago!?
Gost- Gost
Re: problemi s kromanjoncima
Kolega,zbilja nezgodno... Neznam sto savjetovati,najbolje bi bilo sacekati ga,ali to je riskiranje jednog spavanja... Takvi ljudi koji to rade,me uvijek ponovno fasciniraju svojom glupoćom...
Kolega neznam da mu može biti bar od pomoći pa hajde neka ga nosi vrag,ali to mi se čini više diletantski! Ja znam da su mi nebrojeno puta sa Mercedesa otkinuli znak na Haubi to me toliko žestilo da sam bio u trenutku kad ga kida ,ma slomio bih ga preko koljena ,ali opet misli da negog slomim zbog komada metala ,neznam ??
Gost- Gost
meni su nedavno potrgali retrovizore sa peglice, jedino rješenje koje vidim je alarm, ne znam koliko će pomoći oko brisača, ali ako se senzor namijesti dovoljno jako može vrištati i kod najmanjeg udarca...
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
mozda da montiras jednu poteznu.he he sala mala
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ma neznam kažem da mu može biti od koristi pa neka nosi ,akoji će mu vrag polomljeno što će sa tim??
Gost- Gost
ma kolega hornet nije tu stvar koristi, niti kolegi skidaju brisače da bi sebi uzeli niti su meni potrgali retrovizore jer im trebaju, pa meni su oba retrovizora bila pored auta polomljena, to je jednostavno vandalizam, da se napravi šteta, da se pokaže pred društvom ili šta već, i meni ne pada na pamet nikakav pametan odgovor na takvo ponašanje...
BISer- Aktivni Član
Kao sto kaze gospon Hornet pa nije rijesenje nekog izpresavijat zbog komada metala ! Ja se sad radim jos veci rakun nego je on i vozim se vec 2 dana s ispiganim brisacem, pa me zivo zanima dal ce ga to pec i dal ce se prebacit na neki drugi dio auta!? Do sad nisam vrata zakljucavao a sad pazim i jel mi tank pod kljucem! Sve u svemu najvise me strah da janpi ne naletim na njega jer buju morali zvat i muriju i varogasce i hitnu i sve!
Gost- Gost
Dobrog cucka na lanac do auta pa nek briše
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Ja vec imam cucka bez lanca a u planu je i garaza... samo je problem s parkiranjem u gradu, kad odes na cugu, na posao, kod frenda, ostavis auto sat vremena ispred zgrade i opa!
Gost- Gost
to je to, u gradu je i meni najveći problem, većina frendova ima dvorište, moje je kao utvrda, ali odem u grad, parkiram u najfrekventnijem dijelu županije, i onda pizd.. možda kad bi u garažu u gradu parkirao... hmm...
BISer- Aktivni Član
Vjerovali ili ne kod mene vani ispred kuće bude i Auta i Kamiona i svega drugoga nije zafalio niti jedan vijak sa bilo čega ovdje ispred . Oni svi ovdje i u široj okolici znaju da ću ja to saznati ,a onda sljede sankcije .
Gost- Gost
Imao sam i ja probleme sa parkiranjem i ostecivanjem auta... Tome smo mi jednostavno izlozeni,zbog toga sto nasi auti privlace pozornost... Zato sam zakljucio ovako...Kad napravim ficu,sredim i sve,nece ostati parkiran ni sekundu da mi nije na oku... Drukcije neide,jako je puno pakosnih ljudi,a imat ce preveliku vrijednost da ga ostavljam i tamo neki balavci i kre...ni da ga ostecuju... Cak nece ni pred kucom stajati,nego u garazi... Naravno ne mozemo svi tako,jer vecina vozi auto i obavlja s njime sve obveze...
Moj ce isto stajati u garazi... ali nece biti za svakodnevne potrebe.. to ce bit auto za gust, za promociju, sastanke i manifestacije kluba, okupljanja oldtimera i slicno...
Gost- Gost
Upravo tako kolega,znaci manifestacije,druzenja,sastanci,i najvecim dijelom duze voznje iskljucivo po suhom vremenu.. Znaci kad recimo sunce obasja ulicu,otvorim garazu,izguram stroj van,zapalim i odem se voziti po gradu,gradovima hehe
A gdje sam imao problema imao sam u gradu kad odem pa mi skinu nešto ovdje ispred kuće nikada . A Fiću kad počnem aktivno voziti ,e prijatelju moj da vidim toga tko će imati hrabrosti da mu priđe ?? Bit ću sto puta gori od Dakia on neda svoj motor niti dodirnuti a kamoli što drugo .
Gost- Gost
Ja vozim fiću svaki dan i po kiši i suncu i svemu mogućem i ostavljam ga svugdje. Do sada nisam ima takvih problema, nije oštečen nigdi, ali neznam šta bi napravija da uhvatim nekoga da ga rušaje, hm, hm...
Kolege fićo je da se vozi a ne da stoji u garaži, hehe, šale malo
Kolege fićo je da se vozi a ne da stoji u garaži, hehe, šale malo
Gost- Gost
I moj ce biti za svaki dan posto drugi auto nemam a prevoz mi treba. Vec sad brinem da ga neko ne ogrebe i slicno... I moracu da kupim alarm pre nego sto ga dovedem u vozno stanje.
Gost- Gost
Similar topics
» PROBLEMI S PAPIRIMA
» Problemi kod paljenja
» Problemi s mjenjačem
» pomoc. dimni problemi!!!
» Karburator problemi,paljenje+-,auspuh
» Problemi kod paljenja
» Problemi s mjenjačem
» pomoc. dimni problemi!!!
» Karburator problemi,paljenje+-,auspuh