i moj fićo
+8
Camshaft
miniV8
jeremija
Lav
ljubas
BISer
Filip
unjke
12 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
i moj fićo
e valjda sam pogodio kako se stavljaju slike
unjke- Član
- Broj komentara : 95
Registration date : 14.06.2009
Re: i moj fićo
Odličan fićo kaubojac, super je za svoje godine, jeli ovo oriđinale pitura? Vidim da ti fali znak na veznom limu, to se može nabavit i obavezno aluminijske nosače žmigavaca. Koja je godina točno? Pozzzz
Gost- Gost
fićo je 1965godina znak i jedan brk nemam i fale mi 2 bubrega što stoje na branicima
unjke- Član
Sve ove djelove možeš nabavit u Padovi, na sajmu oldtimera zadnja sedmica u 10. mjesecu, petak, subota i nedjelja. Bija sam tamo i ić ću opet ove godine, to su posebni gušti......
Gost- Gost
evo par slika iz garaže
unjke- Član
fiću sam dobio na poklon a koliko skupo videt ćemo do sad i nije nekih 150 eurića a majstor i ostalo što treba da se radi ..... e to
unjke- Član
NightRider je napisao/la:Sve ove djelove možeš nabavit u Padovi, na sajmu oldtimera zadnja sedmica u 10. mjesecu, petak, subota i nedjelja. Bija sam tamo i ić ću opet ove godine, to su posebni gušti......
volio bi i ja posjetit sajam ali nemože se baš sve priuštit
unjke- Član
Bas je ocuvan. Neko ga je lepo pazio sve ove godine. Zazori su svuda kako treba da budu, to se retko vidja...
Gost- Gost
povijest fiće je interesantna jedanje među rijetkim u vk garažiran i održavan za rata blago oštećen ali se ne primjeti. do sad ja sam treći vlasnik stim da su dvojica porije iz iste kuće (djed i zet)
unjke- Član
Odlično kolega,samo ga čuvaj i uredi si ga i služit će te još dugo kao što je i dosad druge služio! Pozz
Da možda, pa sigurno! Tako blizu a da se ne sretnemo kad mogu motoristi možemo i mi sa fićama.
unjke- Član
Super fićo, samo što vrišti za kromiranim detaljima, malo to upicajzlit i majka
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Fićo je bomba!
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
i moj fićo 2
još malo slika
Zadnja promjena: BISer; 17/6/2009, 11:56; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : kolega uredio sam vam post jer su slike bile loše postavljene)
unjke- Član
uf vidim ja trebat će tu dosta toga srediti, ali siguran sam da će zasjati u starom sjaju. samo naprijed!
BISer- Aktivni Član
kupio sam novi pod pragove i rubove imam strpljivog i što je najvažnije dobrog majstora koji će to da sredi kako kaže iz gušta "hvala na pomoć ja neznam kakoi složiti lijepo slike pozz"
unjke- Član
Sad sam skužio da se radi o jednoteistom fićeku, tako da sam teme spojio, kolega slobodno ovdje stavljajte što više slika, neće nitko da se naljuti
BISer- Aktivni Član
Bit će posla oko fiće, ali za svoje godine se dobro drži. Njemu ne ide ovaj kilometar sat nego obli bijeli. Samo hrabro i fićo će bit bombon..... moja podrška
Gost- Gost
sat ću probat nabavi navodno ih ima u srbiju i trebam kućištefiltera za njeaga al polako...
unjke- Član
Ajde provat ću ti ja nabavit nešto, pitat ću ovu svoju ekipu za te djelove. pozzz
Gost- Gost
super to bi bilo odlično!!NightRider je napisao/la:Ajde provat ću ti ja nabavit nešto, pitat ću ovu svoju ekipu za te djelove. pozzz
unjke- Član
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.