Abarth 1000 TCR iz češke
+10
FLASHmata993
Camshaft
maky
puyolov tata
Lav
puyol
Hrki
Zloćko
solex
mlnenicek
14 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Abarth 1000 TCR iz češke
meni je varstroj zakon i dovoljan ti je onaj model 160 ili 1600 neznam sad kako ga zovu točno...
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
varstroj...
jedino ručka zna bit problematična, al lako se zamjeni s telwinovom il slično...
jedino ručka zna bit problematična, al lako se zamjeni s telwinovom il slično...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
meni ručka još traje u ove tri godine a navarilo se s njim, tu i tamo zašteka ali to odma popravi jedno živčano bacabje u pod
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
e dečki upravo mene čeka popravljanje karoserije. Našao sam prijatelja koji se bavi sa limarijom pa je rekao da čemi to napravit zakrpat sve rupe i tako.
u 1. fazi bi volio ja napraviti novi patoz ,pragove nutarnje vanjske i zakrpat ostale čudne rupčege na karoseriji da necuri u nutra jer u češkoj ove godine luduje kiša. :-D, pa sam htio pitat nekoga ko j ovako auto slagao da mi kaže šta treba gdje koje pojačanje jer sam čitao da spajat prednji dio auta sa zadnjim sa nekim sanjkama (H) volio bi stavit za siceve profile da sic bojle drži i pa da pojača se karoserija po širini. Ak treba šta još preradit na početku ko šta zna nek napiše pa ja ču to morat skombinirat šta treba napravit da mogu reč limaru.
u 2. fazi bi volio nabavit prednji nezavisni ovijes+kočnice od fiata uno+kotače
da se lijepo auto spusti pa tek onda stavljat rubove i tako imam jednog tipa ovdje na 3D CNC frezi pa bi možda mogao napraviti dijelove za ovijes.
ali neznam od kojeg materiala jer znam da su to radiil i od aluminia.
u 1. fazi bi volio ja napraviti novi patoz ,pragove nutarnje vanjske i zakrpat ostale čudne rupčege na karoseriji da necuri u nutra jer u češkoj ove godine luduje kiša. :-D, pa sam htio pitat nekoga ko j ovako auto slagao da mi kaže šta treba gdje koje pojačanje jer sam čitao da spajat prednji dio auta sa zadnjim sa nekim sanjkama (H) volio bi stavit za siceve profile da sic bojle drži i pa da pojača se karoserija po širini. Ak treba šta još preradit na početku ko šta zna nek napiše pa ja ču to morat skombinirat šta treba napravit da mogu reč limaru.
u 2. fazi bi volio nabavit prednji nezavisni ovijes+kočnice od fiata uno+kotače
da se lijepo auto spusti pa tek onda stavljat rubove i tako imam jednog tipa ovdje na 3D CNC frezi pa bi možda mogao napraviti dijelove za ovijes.
ali neznam od kojeg materiala jer znam da su to radiil i od aluminia.
mlnenicek- Član
- Broj komentara : 30
Registration date : 15.03.2011
dečki jel ima neko kontakt na nekog ko zna napraviti djezve za kavu?iz Hrvatske, Bosne il srbije?
mlnenicek- Član
- Broj komentara : 30
Registration date : 15.03.2011
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» abarth 1000 tcr
» ABARTH 1000 TCR
» Abarth 1000 TC
» Abarth 1000 TC gr.5
» Abarth 1000 TC to TCR Conversion
» ABARTH 1000 TCR
» Abarth 1000 TC