Dali je pametno bojati auto obicnom bojom
+2
Miljenko
fico750leImotski
6 posters
Stranica 1 / 1.
Dali je pametno bojati auto obicnom bojom
Evo vidite naslov teme pa to me zanima... naravno dobro dih osmirglao pa temeljna pa onda ova boja... o nakon 2 sloja ove boje jedan sloj onog bezbojnog laka za malo sjaja...
Sta mislite jel to pametno......
Sta mislite jel to pametno......
fico750leImotski- Aktivni Član
- Broj komentara : 321
Registration date : 15.10.2011
Re: Dali je pametno bojati auto obicnom bojom
Ovak ja sam peglicu pofarbo tak. Al sam prvo stavio spric kit pa na vodu cjelu preslajfal pa onda obicna boja. Dve ruke treba stavljat. Nije neki sjaj al sasvim ok izgleda. Dobra sprica i kompresor i udri. Svakak bude bolje nego sad. Bitna je priprema auta da je dobro napravljena. Treba ti 2 nitra dve kile boje kita ak ima di kaj za pokitat pa onda dalje redom. Na tebi je da odlucis. Prvo se raspitaj mozda neko ima doma autolak da mu je ostalo.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
pitao sam nema nitko.... ali vidjet cu po skoli mozda ima netko....a koliko mi treba autolaka...
pa bar to danas nije skupo 160 kn kila, treba ti 3-4 kile....plus harder cca 200 kn za tu količinu farbe...naravno džebe sve ako je priprema od qurca i ako nema adekvatnih uvjeta i znanja
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
ako ga namjeravaš tako farbati bojom za ograde onda ga radije nemoj ni farbati jer to nit je posao nit je boja...ako već namjeravaš nešto napraviti odvedi fiću kod nekog limara da ti ga ofarba i nikad nećeš imati problema a ako pogledaš ove cijene koje ti je fusher naveo bolje ti je da se ne uplićeš u rad sa takvim bojama ako nemaš baš nekog iskustva
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
majstor Tiho??
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
onda skupljamo pare za tu boju...i moram vidjeti koliko dode komora.....i bojanje... :DD
fusher je napisao/la:majstor Tiho??
itekako
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
lakiranje fice u komori sa 2 k lakom izvana i iznutra ako prodes za 3 i pol tisuce kuna dobro ces proci i to je dobra cjena tako da si racunaj izmedu 3 i 4 tisuce kuna ali u toj je cjeni uracunata i priprema i lakiranje znaci ti dovezes auto polimareni i rastavljeni a ostalo je na njima evo da se mozes malo ravnati po cjeni
i da nemoj slucajno farbati auto tom bojom jer ako ces poslje htjeti posteno polakirati ko god ce to raditi poslje imati ce muke ili ce te jednostavno odbiti jedino ako ga mislis poslje svega toga popjeskariti ili ga lavakolom oguliti do lima onda bojaj sa bilocime
ali ja nevidim zasto bi si radio dupli posao ili dupli trosak i nemoj ga lakirati ako ne napravis dobru limariju jer ces opet baciti lovu sve u svemu sve je povezano i kreces od pocetka a ti sad odluci kojim ces putem ici ili duplim ili cak troduplim ili jedinim i pravim putem a to je put DA ODRADIS SVE POSTENO I KAKO SE MORA
ali ja nevidim zasto bi si radio dupli posao ili dupli trosak i nemoj ga lakirati ako ne napravis dobru limariju jer ces opet baciti lovu sve u svemu sve je povezano i kreces od pocetka a ti sad odluci kojim ces putem ici ili duplim ili cak troduplim ili jedinim i pravim putem a to je put DA ODRADIS SVE POSTENO I KAKO SE MORA
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
znaci moje je samo dovesti auto... )) a mora se sada skupljati para... tako da se i to sredi... pa da budes ponosni vlasnik fice..... hvala dr.
Similar topics
» DALI POPRAVITI???
» Dali je moguće ??
» Auspuh Fiat 850, nosac frgica, hladnjak, frgic, lanci za snijeg i stanga za slepanje
» Dali je netko posjetio ako nije izvolite !!
» Izrada volana za auto...
» Dali je moguće ??
» Auspuh Fiat 850, nosac frgica, hladnjak, frgic, lanci za snijeg i stanga za slepanje
» Dali je netko posjetio ako nije izvolite !!
» Izrada volana za auto...
Stranica 1 / 1.