FIĆO NA KURBLU ??
+3
puyol
dado.gf
JURICA
7 posters
Stranica 1 / 1.
FIĆO NA KURBLU ??
bok društvo,
sjedim ja sa jednim kolegom koji vozi sve samo ne fićeke, i veli on meni : ti znaš da su postojali fićeki na kurblu . . . .
a ja , gle nikada nisam vidio ali možda postoji mogućnost . . . ali ..... ali .....
dalje pogledajte na nekih 3 min 25 sec . . . .
https://www.youtube.com/watch?v=f-ir02AB1cw
sretno !
P.S. Fodor, ovo ti je slijedeći zadatak ....
sjedim ja sa jednim kolegom koji vozi sve samo ne fićeke, i veli on meni : ti znaš da su postojali fićeki na kurblu . . . .
a ja , gle nikada nisam vidio ali možda postoji mogućnost . . . ali ..... ali .....
dalje pogledajte na nekih 3 min 25 sec . . . .
https://www.youtube.com/watch?v=f-ir02AB1cw
sretno !
P.S. Fodor, ovo ti je slijedeći zadatak ....
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Re: FIĆO NA KURBLU ??
ja mislim da je to neki homemade jer nikad nisam vidio,niti uživo niti na slici
dado.gf- Aktivni Član
- Broj komentara : 229
Registration date : 12.05.2012
mislim isto da je neki uradi sam uradak, ali bilo bi FORA!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Mislim da je objašnjenje ovo-Fiča kojeg pali na kurblu je iz plinare ili INE ili neke firme u kojoj je postojala opasnostod eksplozije(poglečte auspuh) pa da se smanji mogučnost iskrenja od anlasera napravili su na kurblu.Kolko je meni poznato kurblu su imali Spaček i Lade.Kurbla je Ladina ,a na radilici je remenica zašerafljena sa maticom koja ima na sebi "vučji zub" samo neznam ko bu dal bušit branik i vezni za tu FORU!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
u Makarskoj je bio kontraš sa rupom u zadnjem braniku i veznom limu i imao je tu maticu ako se nevaram sa dva zuba ali nikad nisam vidio kurblu i kako se pali uživo...kad sam pitao čovjeka čini mi se čak da mi je spomenio da ima struju od 6 volta..taj kontraš je sudjelovao u sudaru prije dvi godine ali znam gdje je otišao a ako me put nanese slikat ću pa ću okačit
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
6 volti na fiči??????
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Nikad vidio na fići...lade moskvići i slična vozila su imali u seriskom alatu kurblu i prošlicanu maticu na remenici, ali ne za paljenje nego za štelanje ventila, platina i sl....nema teorije upalit na kurblu 1.5 , 1.3 ili 1.1 osim ako nema dekompresor.Ovaj na videu je vjerovatno 600 tj. ima 158 cm3 po cilindru sa omjer kompresije 7.5:1 tako da se to da zakurblat
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
ako ste isli za tim mogli ste viditi natpis FIĆO KLUB ZAGREB. znaci postojo je klub.zasto malo to ne ispitate
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Stranica 1 / 1.