Fiat 126p ne puni akumulator
Stranica 1 / 1.
Fiat 126p ne puni akumulator
Nedavno sam kupio peglicu zračno hlađenu 650km,cijena je bila prava sitnica 300kn i ima papire.... ipak postoji ali el instalacije su komplet počupane i fušarene,sva unutrašnjost je počupana komplet.Ima samo siceve,volan,kilometražu,limarija je očajno loše farbana i dost je polupana...Da pređem na problematiku auto uredno pali,radi i ide... zacudio sam se da ima cak i dosta snage za tako mali motor.Promjenjeno je ulje,očišćen centrifugalni filter ulja,nove svjećice,očišćen karburator i filter zraka komplet.Alternator ne puni akumulator nikako a neznam do cega je problem(novi sam u ovim vodama pa učim koracima postepeno ) od instalacija je ostala sva na bendixu,alternatoru,platine,bobina.Sam alternator sam kao čistio malo diodni most prebriso,kontakte malo prebriso i očistio tako da do toga nije.Kad mjerim sa voltmetrom na samom alternatoru je cca 12,5 V na leru pri vecem gasu cca 12,8 V.kad se vozim sa upaljenim svjetlom imam cca 20 minuta dok se ne isprazni akumulator da auto ne moze vergat.U cemu moze bit problem regleru,diodnom mostu,četkicama.
pinchroller- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 5
Registration date : 11.12.2012
Re: Fiat 126p ne puni akumulator
Moze lock,stvar rješena.Četkice su kupljene nove,očišćeni kontakti,prelemljen diodni most i radi
pinchroller- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 5
Registration date : 11.12.2012
Similar topics
» Mjesto za antenu na 126p
» Polski fiat 126p 77'
» polski fiat 126p ili peglica
» Akumulator?
» 126p problem
» Polski fiat 126p 77'
» polski fiat 126p ili peglica
» Akumulator?