Z850 ABARTH replica
+5
Hrki
mitronni
BISer
nedo
Filip
9 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Z850 ABARTH replica
Suvišno bi bilo komentirati ,vidim da se vrjedno radi ,ačim se radi bit će nešo, samo naprijed kolega moja podrška 101% pozzzz.
Gost- Gost
svaka cast kolega tek sada sam vidio ove zadnje slike...ovo je predobro...jedva cekam da vidim kako ce to izgledat na kraju jel se zna u koju ce boju ili konbinaciju boja?
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
E hvala vam na podrsci.Boja ce ostat crvena.prakticki farbat cu samo blatobrane jer auto je kompletan farban prije 4 god. tako da nije pozmaren.!
Gost- Gost
svaka cast luka, samo naprijed, nadam se da ces cim prije zavrsiti, i da ces se iz garaze preseliti na brdo
Gost- Gost
Javljam se s novostima evo auto je dosao nazad na kotace,znaci slozeni su kompletni trapovi jos cekam nove dobose i spone sam dao radit za kratki volan.montiran je motor i mjenjac.Slike:
Zadnja promjena: LUKA 1000 TCR; 3/11/2009, 16:27; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
luka vidim poslovi se privode kraju svaka cast,sve pohvale
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
bit ce ovo stroj koji jede sve svaka cast
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
Bravo, Luka, uskoro ću i ja tako...
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
Nije bas da su poslovi pri kraju,ima jos dosta toga ali ono najvaznije je napravljeno a to je limarija!
Gost- Gost
Pa eto da se javim nakon duzeg vremena.projekt je pri kraju.momentalno se nista ne radi jer sam zapao u financijsku krizu.ali ja se nadam da ce se to rjesit i zavrsit projekt do kraja.trebao je auto bit gotov vec jer 23.05 je utrka autoslalom u delnicama ali nista od toga,zato barem dolazim na skup.Jucer sam napravio prvi đir s ficom,bilo je nekih sitnih problema ali sve u svemu zadovoljan sam.Pa eto slika jos radova sto je bilo,dijelova i sl.: [url=
Zadnja promjena: LUKA 1000 TCR; 3/11/2009, 16:28; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
odlicno luka samo naprijed
Hrki- Administrator
Lijepo napreduje... A za financije ne brini, mislim da nam je svima tako, ali uvijek se nadje koja kuna za Ficu
Gost- Gost
evo posto je moja tema zapustena i otisla u zaborav .da se malo javim.Svasta se događalo zadnjih par mjeseci ficu sam složio.pa sam imao nesreću.onda opet ispocetka,nesto sitno i utrka se odvozilo.uglavnom vozim se sad jos 2 tijedna je registriran a onda opet radovi i malo promjena da to konacno sve dođe kako je i planirano.pa da ne pricam vise eto par slika kako to sve izgledalo i izgleda.!
Zadnja promjena: LUKA 1000 TCR; 3/11/2009, 16:29; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
ma bitno da si ti njega napravio.
odlicno je ispao
odlicno je ispao
Hrki- Administrator
Hrki je napisao/la:ma bitno da si ti njega napravio.
odlicno je ispao
Hvala hrki.ma nije to jos sve.ali pomalo do kraja ove godine ce bit kompletiran,!
Gost- Gost
Evo sad sam pregleda sve tvoje slike i sve pohvale na ovome projektu, svaka čast, vidi se da je uloženo dosta truda, novaca i vremena..... auto je prekrasan!
Gost- Gost
odlicno stari,jesi prova voziti bez kilera naprid tj samo sa zadnjim kilerom i ventilatorom,zanima me jel bi se onda grija
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
mislim da po zimi nebi trebalo biti problema,ali ljeto problem 100%
Hrki- Administrator
a je si se igra sa termo prekidacem,ja sam cuja od starih mestara da stavu termodavac sta manje stupnjeva i da okrenu donju klapnu prema naprid da grabi zrak u kiler
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
sve sam probavao.po ljeti bi mi bio uvjek okrenut poklopac a po zimi normalno.
stime da bi zimi spojio kontra ventilator da puse unutra da ima grijanja.
a i po zimi je problem ako se penjes dugo nekom uzbrdicom a nije otvoren prednji kiler isto zna zakuhati.jer ja sam imao jedn ventil koji bi zimi znao zatvoriti da voda ne cirkulira do prednjeg kilera jer auto nije mogo postici radnu temperaturu kad je jako hladno a i usput nema grijanja
stime da bi zimi spojio kontra ventilator da puse unutra da ima grijanja.
a i po zimi je problem ako se penjes dugo nekom uzbrdicom a nije otvoren prednji kiler isto zna zakuhati.jer ja sam imao jedn ventil koji bi zimi znao zatvoriti da voda ne cirkulira do prednjeg kilera jer auto nije mogo postici radnu temperaturu kad je jako hladno a i usput nema grijanja
Hrki- Administrator
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» abarth replica(vječni projekt)
» Abarth replica
» 850 ABARTH REPLICA
» BRAJICA projekt replica abarth
» ABARTH 1000 TCR replica u izradi
» Abarth replica
» 850 ABARTH REPLICA