Sirotinjski Lux-suz
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Sirotinjski Lux-suz
Eto, a ja svoga ostavio u bijeloj, pa mi cura veli da je to dosadno i da bi bilo bolje da je u nekoj življoj boji...ljuti je napisao/la:a boja je onako u razmisljanju.
zena kaze da ostane bijel,ja bih pak nesto da dodam ali nemam ideje neke bas druge

Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4375
Registration date : 10.09.2009
Re: Sirotinjski Lux-suz
majstora jos cekam da zavrsi,radi neki prokleti traktor prvo,ali sta ces....
i tako nadjem ovu slicicu,baba volila yuga 1.1 efi,to je letilo,gume neke 175 ili tako nesto,vrtila se masina nenormalno,i to nam je bio jedini i glavni auto i u godinu dana oko 25.000km presli.
potrosnja idealna,bez i jedne mane auto je bio,pobjedio neki punto 1.4 decki iz punta nisu mogli vjerovati,na auto putu isao oko 155 po satu,golf 2 ga jedva stigao,decko u cudu gleda,ehhhhhhh to su bili dani.......

i tako nadjem ovu slicicu,baba volila yuga 1.1 efi,to je letilo,gume neke 175 ili tako nesto,vrtila se masina nenormalno,i to nam je bio jedini i glavni auto i u godinu dana oko 25.000km presli.
potrosnja idealna,bez i jedne mane auto je bio,pobjedio neki punto 1.4 decki iz punta nisu mogli vjerovati,na auto putu isao oko 155 po satu,golf 2 ga jedva stigao,decko u cudu gleda,ehhhhhhh to su bili dani.......

ljuti- Član
- Broj komentara : 40
Registration date : 02.11.2020
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.